2009-ben babát tervezők (beszélgetés)
Jaj, neeee!!!
Persze azért még ne add fel!
Jól láttam, hogy volt már egy pozitív teszted?
Sziasztok!
Vagyok most egy kicsit!
A héten csak ilyentájt tudok jönni, meg este, mert tanfolyamra járok és 5 óra mire hazaérek. A mai vizsgám sikerült!!! :)
Évi!
Jól láttam, hogy tegnap produkáltál egy poz. tesztet??? Ez tök jó! Nagyon drukkolok, hogy pénteken is ugyanezt az eredményt kapd!
Vigyázz magadra, nehogy megint felfázz!
Gabici, jobbulást kívánok!
Az nagyon jó, hogy már januártól próbálkozhattok!
hát meint senki sehol???
:(((
13:45ig tudok maradni, mert mennem kell vissza dolizni, és 18 után tudok jönni csak. :(
És amit Bódis elmondott az mind így van, hívtam a dokinénimet, és azt mondta hogy fogjam úgy fel a dolgokat mindha már el is múlt volna a menzesem, és ha péntekig semmi akkor a reggeliből egy újabb teszt...
De akkor szombaton kell mennem hozzá egy uh-ra, ezért is hívtam, mert nem akartam már ma menni dolizni, mivel nincs fűttés a boltban ahol dolizom, és nem szeretnék mégegy babát kockáztatni, hogy baj lesz...
De nem is kellett volna sokáig mennem, mert ez a köcsög azt mondta csütörtökön, hogy január 1-től nem kell mennem, így nem is baj... :)
Szia Bódis!
köszi a jó hírt, hűűűűű ezerrel drukkolok Évinek!!!!!!!!! :)
Jó reggelt!
ÉVI!!! Várunk már nagyon :)
Hajrá Gabici!
Sziasztok!!
Van valakinél valami jó hír??
Évi!! Nálad??
Én sajna elkaptam a gyerektől a hányós,hasmenős vírust... de majd csak elmúlik.
Múlthéten voltam orvosnál minden rendben van,januárban neki is kezdünk a bébi projektnek..
Azt mondta nem árt ha szedem már most az Elevitet... hát elkezdtem...
Puszi mindenkinek,majd még leszek ma,remélem ír valaki.
Sziasztok!
Velünk nincs semmi különös! Elvagyunk. Holnap megyek tanfolyamra, és mindjárt egy kis vizsgával kezdek! Drukkoljatok!
Örülök, hogy jól esett az aviva torna. A kisfiad hogy viselte?
Hát, igen ezek a pattanások, mindig a legrosszabb helyre nőnek!
Egyébként én is nagyon kíváncsi vagyok már Évire!
Sziasztok!
Mizújság van veletek?
Köszi!
Most már értem.
Sziasztok!
Én nem tudok semmit!
Nektek is a képernyő bal alsó részében jön be ez a fórum? Mert nekem igen. Nem felül középen, hanem görgetnem kell egy csomót lefelé, és ott bal oldalt jön be. Nem tudom miért, mert csak ez van így, a többi fórum nem.
Sziasztok!
Én is megyek! Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
Évi, majd holnap írj, hogy miújság!
Mi még nem próbálkozunk egyelőre. Először úgy volt, hogy majd csak a nyáron, de lehet, hogy hamarabb lesz belőle valami!
És ti?