2009-ben babát tervezők (beszélgetés)
Szia!
Hogy vagy? Jobban már egy kicsit?
Én azt hiszem meggyógyultam, most meg a férjem betegedett le. :( Valószínű neki meg homloküreggyulladása van.
Sziasztok!
Én is segítenék, de azért nem vagyok annyira otthon a témában, nem szeretném, ha valami rosszat mondanék.
Mi még nem próbálkoztunk eszerint, de ha sikerül, akkor majd megírom az eredményt. :)
szia!!!
nekem írhatsz máramit tudok megosztom veled
ha a napjaidra vagy kiváncsi írd meg mikor születtél és hány órakkor, ja és az utolsó menzeszed is kell első napja... :))
Sziasztok!
Ki az, akitől segítséget lehetne kérni a Jónás módszerrel kapcsolatban? A férjemmel idén szeretnénk kisbabát, és lenne néhány kérdésem.
Nektek "bejött" a baba nemét illetően a Jónás módszer?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
sziasztok!
Szterkó :) ezek szerint tényleg 31-én volt péd, szuper, hogy így felment a hőd, mérd tovább és majd írj, hogy hogy alakul
köszikeeeeeeeee :))
dokihoz nem szeretek menni, mert variál állandóan hogy nincs itt a betegkartonom, de nem akarom ide áttkéretni, jó helyen van a régi lakhelyemen.:))
majdcsak elmúlik, /remélem/
Szia!
Akkor neked is jobbulást kívánok!
Jól belemásztál te is! Ne hogy komolyabb gond legyen, szerintem inkább menj el dokihoz, ha nem javulsz hétfőig!
Nekem is úgy kezdődött, hogy el volt dugulva az orrom és fájt az arcom! Na meg persze előtte már pár napja folyt az orrom. Én is ittam nagy bőszen a Neo Citrant és csodálkoztam, hogy nem használt! :)
Szia!
Köszi a sok +++!
Neked is kellemes hétvégét és jó pihenést!
szia, hál'istennek, hogy meggyógyultál!!!
én most mentem valamibe bele, azaz sztem ez a francos járvány...:((
fáj a homlokom, az arcüregem, el van dugulva az orrom, fáj a tüdőm, mellkasom majd ki szakad...
megpusztulok...:((
acc-t iszom, hogy könnyebben tudjak köhögni, már kezd jobb lenni...:((
Sziasztok!
Babus én is drukkolok nagyon! Pihenj amennyit csak lehet!
Én is már kezdek kigyógyulni az arcüreggyulladásból, bár az arcom még mindig fáj egy kicsit.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
szia babus!
jajj nagyon szorítok neked, hogy minden rendben legyen, pihenj sokat fő a ++++++++++ és minden rendben lesz... :))
nagyon drukkolok...
jó hétvégét neked, pihenj sokat... :))
csajok, kivel mizu???
szia!
köszi jól, már türelmetlenül várjuk a következő uh-t....
mennyit kell még várni, hogy kiderüljön nálatok mi a helyzet? úgy izgulok értetek :)
Szia Babus!
Pihenj amennyit csak bírsz, és hajrá!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++
szia Szterkó!
az az igazság, hogy ennyiből még nagyon nehéz bármit is mondani... előző hónapban nem mérted?
ha volt pé, akkor elvileg 31-én, de lehet, hogy még csak most jön majd.... mérd minden nap, és hónap végén derül majd ki tutira.
Sziasztok!
Mondjátok meg nekem hogy most mi van mert én már olyan bizonytalan vagyok... vagy mégsem? :(
Egyáltalán láttatok már ilyen görbét?
Most akkor reménykedhetek vagy felejtsem el jövő hónapig minimum? :(
Szia!
Biztosan sikerült!!! Csak erre szabad gondolni most! Pihenj sokat!
Jó reggelt!
8:30 van, Hajrá Babus!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++