2009-ben babát tervezők (beszélgetés)
Érdekes amit a párod horoszkópjáról írsz. Az enyémnek is azt írja erre az évre (mérleg) hogy gyermekáldás, vagy gyermekkel kapcsolatos dolgok lesznek. Mivel gyermekünk nincs csak gyermekáldás lehet....:))))))) Én se fogok rágörcsölni, jön ha jönnie kell, hiszek a sorsban ha az van megírva akkor úgy is lesz!!!
:-))) Valamelyik nap azon morfondíroztam, hogy lassan már a szűzhártyám is visszanő...ha-ha....
:-)))
sziasztok!utólag egyébként én is azon a véleményen vagyok, hogy nem szabad annyira rágörcsölni, hagyni kell és tudni fogja hogy mikor kell jönnie. egyébként röhej, mert mikor elvetéltem, egyből eszembe jutott, hogy még januárban elolvastam az összes lehetséges éves horoszkópot és a páromnál is őszre írta a család gyarapodását, hát igazából júli vége augusztus ban már nekiállhatunk újra próbálkozni, és akkor remélem tényleg bejön majd. :-) S engem az vigasztal, hogy 2-3 nekifutásra sikerült is, csak...,bár nagyon görcsösen akartuk...egyébként én is szedtem elevitet aztán később gravidát, semmi bajom nem volt tőle, bár én őket mindig este lefekvés előtt vettem be őket és nem reggel mint ahogy kéne.
Verőfényes jó reggelt csajok!:))) Mára teljesen elmúlt a szomorkodás, tegnap a barátnőm nagyon felvidított a teherbeesésének beszámolójával. Sőt te is Hope. Na szóval tegnap taliztam velük, és a héten 13hetes a csajszi. nagyon szép kis pocija van, és már "lime" nagyságú a babó.:))) (múlthéten mégcsak szilva volt) Aztán ő mondta, hogy ők is tervezték a picúrt pár hónapig talán, majd letettek róla mert nem jött össze, meg a párja külföldiába jár dolgozni. Na aztán letettek róla, és utánna egyből megfogant. ráadásul akkor aamikor elkezdte szedni az elevitet. Merthogy méherősítő is..lehet benne valami. Tegnap aztán összefutottam egymásik bnőmmel is a szoliban, aki ugyanezt mondta az elevitről. Próbálkoztak nem jött össze, elevittel meg egyből...:))) Úgyhogy ma rákapok a gyógyszertárra betankolok egy 30 napos elevitből (hátha nem bírom azért csak 30) meg cickafarkfűt és palástfűteát is veszek. Drága Hope javaslatára. Szép napot csajok!!!
sziasztok. Már jobban vagyok, köszi mindenkinek. Azt mondták hogy azért kell a méhen kívüli terhességet kizárni, mert vszínű kiürültem teljesen és a szövettanász nem talált magzatra utaló dolgokat és ilyenkor kötelességük ezt tenni...( ? ) de majd megyek kontrollra akkor jobban rákérdezek..., amúgy nekem is van egy nagyon ari kolléganőm aki babát vár és együtt örültünk, neki több szerencséje van, volt, s remélem lesz is, ő most 3 hónapos, én a múlt héten múltam volna 2, s néha mikor ránézek bőghetnékem van, persze örülök az ő boldogságának, de......... remélem egyszer mindannyiunknak megadatik ez az öröm....
ezzel en is igy vagyok :)))))
sok embert nagyon megkedveltem vannak mar babasak is meg probalkozok is de vegig akarom kiserni ezeket az embereket meg latni akarom a babakat is :)))))
Remelem nemsokara nekunk is sikerul draga :))))
Ha meg talakozol az ismerosoddel csak jo erzes legyen benned :)))
Gondolj arra te is a karjaidban nemsokara csak Turelem :)))))
Tudom nem konnyu de a depivel csak sajat magunknak artunk :)))
sok sikert :)))
Köszi szépen a biztatást, örülök hogy vagytok, és nagyon jó, hogy megoszthatjuk örömünket bánatunkat egymással. Ha nem hoxázhatok elvonási tüneteim vannak, hogy nem láthatlak benneteket :))))Okajj
Sajnalom Cupakolo :(
De a doki biztosan fog segiteni :)))
Gyogyszer abba hagyasa utan ossze zavarodhat a szervezet :(
Remelem vissza all a ciklusod es ujra indulhat a projekt :)))))
Minden joot :))
Ird meg mi volt a dokinal :)))
Pusza...
sziasztok drága hoxás barátnőim! bocsi, hogy ismét későn író vagyok, annyira elvoltam havazva, hogy csak na. Köszönöm az érdeklődéseket. Sajnos a tesztet megcsináltam, hatalmas szívdobogás, tenyérizzadás közepette egy lily teszttel---Ami sajnos negatív lett. Őszintén megmondom, én sejtettem, hogy nem baba van a dologban, talán ezért ha mondhatni könnyen viseltem a történteket. A héten mennék elvileg dokihoz, amiből remélem lesz is valami, mert mindenképpen megakarom magam nézetni, hogy mi az ábra. Miért volt barnázás és egyebek. Gondolom a doki fog írni gyógyszereket is, mert ugye nem jött meg. Bár kitudja. Most egy kicsit rossz lesz, mert ma talizom 2 barátnőmmel (középiskolai) és az egyik babás. November elejére várja a picúrt. Örülök a boldogságának meg minden, de közben meg sajog a szívem, hogy nekünk nem sikerült. Puszi csajok, kitartás, és Hope-nak sok ++++t küldök a távolba. Mtt80, mmhmaka nektek is a legjobb napokat a babaprojekthez
Ha van kedvetek néha nézzetek át ide is :))))
Fórum - 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
Szia mmhmaka :)
Remélem már jobb a kedved a körülményekhez képes :)
Hogy vagy???
szia mtt80 :)
Majd kiderul 2 hét mulva hogy sikerült e.....
akkor lassan nektek is indul a projekt az nagyon jóóóóó szurkolok :)
Szia!
Remélem már nem vagy annyira depis! Ezt a méhen kívüli terhességet én sem értem. Uh-on nem látták? Na de tényleg az a lényeg, hogy nem találtak komolyabb problémát! Mit mondtak végülis?
Szia!
Tudtál végül csinálni tesztet pénteken? Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi az eredmény! Hogy a barnázás miért lehet, nem tudom. Én a helyedben biztos tesztelnék már, hogy megbizonyosodjak erről vagy arról. Drukkolok!
Szia!
Köszi én jól vagyok! Bízzunk benne, hogy nektek most sikerült! Én még mindig a gyógyszermentes szünetet tartom, most fog megjönni másodjára azóta, hogy abba hagytam a gyógyszert. Utána még egy hónap szünet és mi is belevágunk. Bár az is lehet, hogy már nem várunk tovább. :)
sziasztok csajok! Hogy vagytok??
Ma megint depis napom van :-((((, de már múlik....
Kiderült azért kellett a vizelet, hogy kizárják a méhen kívüli terhességet, de számomra érthetetlen, hiszen nem egyszer voltam uh-on, és a petezsák is látszódott rendesen a méhben... na mindegy az a lényeg hogy nincs komolyabb gond. írjatok!
sziasztok drága csajok! Sajnos még nem tudtam tesztet csinálni, pénteken tudok majd. Amúgy kb szerdától vasárnapig enyhén barnáztam tegnap tojásfehérjeszerű nyák volt, ma pedig ismét nyák enyhe pirosassal. Utoljára március 26-án volt meg...nem vagyok mégse biztos a sikerben, semmi jelet nem érzek, ez a fránya barnázás is miért van? Talán mert februárban abbahagytam a gyógyszert? Pedig azóta megvolt (ugye márciusban)teljesen összevagyok zavarodva. MIndenkinek sok +++++t májusra. remélem mindenki jól van
kitartas draga :)
remelem nem komoly de lehet hogy csak valami gyulladas amire kapsz gyogyszert es utan sima ut lesz majd a babaig;) mert sajnos kisebb gyulladasok is okozhatnak vetelest es nem is gondolna az ember hogy esetleg van valami baj:(((
Sziasztok. hát vannak depis napjaim, de próbáltam + an gondolkodni, egészen eddig a percig ugyanis kaptam a kórháztól egy levelet, hogy a kézhezvétel napjától-i első munkanapon, a reggeli első vizeletemmel jelentkezzek a nőgyógy osztályon a kórszövettan megbeszélése céljából :-(((
Ilyen csak akkor írnak, ha vmi gáz van a P - s értékkel...
Remélem nagy gond nincs...
Ti hogy vagytok, ki hogy áll?
szia mtt80 :)
Hogy vagy ??? igen ez a forum sajna nem nagyon porog mar :(
En jol vagyokkoszonom nekem ezen a heten lesz a pe-em es remenykedem a majusban :)
Te hol tartasz??
Sziasztok!
Nagyon el van veszve mindenki! Mizújs veletek?
Cupakolo, teszteltél már azóta?
Hope, 77evi, mi van veletek?
Mmhmaka, jobban vagy egy picikét?
elhiszem,most még nehéz nagyon nehéz,majd pár hét múlva máskép gondolod.
Nemtudom, hogy teszteljek-e, az mindenesetre elgondolkodtató, hogy 35. napon járok immár és még mindig semmi menszi. Jövőhéten ugyis megyek dokihoz, ott kiderül mi van...Tegnap volt egy nagyon gyenge épphogy csak a h.váladékban elenyésző világos pirosas szín. Persze jo lenne tesztet csinálni, de kicsit tartok a rossz hírtől..valahogy meg nem bízok abban, hogy az első hónapban (tabi abbahagyás után) egyből terhes is lennék...pedig annyira sok a jel, pl múlthéten Szlovéniában jártunk autóval és egy családi ház előtt mentünk el és a ház kerítése előtt egy gólyamakett állt, pólyával a szájában.egyből nyeltem egy nagyot. úgy döntöttem, hogy jövőhéten ha megyek dokihoz, és semmit sem lát, csak a fogigátló abbahagyása miatt rendszertelen, akkor elsőnek kivizsgáltatom magam, veszek terhesvitamint, és ovulációs tesztet, na és figyelem azt a fránya nyákot. Nektek is sok ++++++++t küldök májusra, így igaz anyák napja. szorítok mindannyiunknak akik erre járnak.
Sziasztok!Képzeljétek ma barátnőm volt a jósnőjénél,aki annyit mondott neki,hogy üzeni nekem,hogy már most gratulál,és készüljek,mert amikor a múltkor találkoztunk,ráfeledkezett a kezemre,és ő az látta,hogy idén jön végre a babó.Hát szeretettel várjuk!!Barátnőmtől a biztonság kedvéért kaptam egy gólyát,aminek a csőrében kosárkában lóg egy baba.kiraktam az ablakba,hátha előbb ide talál.
Kitartas draga:)
Most pihentetni is kell.
Ugy is fofgod erezni amikor ujra eljon a ti idotok:) es akkor ujra babaprujekt:)
szivbol kivanom hogy nemsokara minden rendbe legyen veled es ujra legeyn erod:):)
szia evi:)
Nagyon ritkan latlak remelem jol vagy te is :)
Huuuha :):):)
Akkor nagyon szurkolok neked :):)++++
Fogsz teszteleni vagy varsz meg ???
Nekem sajan megjott de mar vege is van es remelem a majus meghozza gyumolcset hiszen anyaknapja is lesz:) Hatah:D
Minden jot neked:)
Szia :)
Jo gyakorlast nektek :)
Nekem is segitett a lh teszt mert a veteles utan nem mindig felidoben volt a pe-em. Szerintem probald ki nyugodtan lehet olcsobban a neten is rendelni :)
köszi lányok az együttérzést, azt hittem könnyebb ezt a helyzetet feldolgozni... :-(((
múlt hét csütörtökön elmentem a munkahelyemen pisilni és amikor végeztem látom a papíron az élénk piros színt, gyorsan kollégámat megkértem vigyen be a kórházba, aztán abba is maradt a vérzés, akkor még megvolt a pici, aztán szigorú fekvést kaptam utasításul, másnap anyuéknál voltam hogy ne legyek egyedül és egészen délutánig nem történt semmi, majd 14.00 körül megint erőteljes már már mensis vérzés volt, de görcsök nélkül, gyorsan be a kórházba, s még akkor is meg volt, ott kaptam gyógyszert, amibe sztem egy kis enyhe nyugtató is volt szinte az egész hétvégét átaludtam, és hétfő reggeli ultrahangon kiderült hogy már nem látható a terhesség , így a doki a műszeres befejezés mellett döntött, hát ......a héten még itthon vagyok , aztán utána vissza a régi kerékvágásba.Ez történt. S most mindenki a legközelebbi majd sikerülni fog dumával jön, ami oké, tudom vigasztalni szeretnének, de erre most gondolni sem tudok...
:( sajnálom:( tudom mit érezhetsz most:(
kitartást és gyászold el a babucid sokkal jobb lesz utána.
További ajánlott fórumok: