2009-ben babát tervezők (beszélgetés)
Cupakolo!
Köszönöm neked is! Csak simán összejött,az orvos azt tanácsolta várjunk még azzal,hogy komoly vizsgálatokba kezdjünk,és csak bíztatott,hogy nyugi,sikerülni fog.És most itt is van,nem is kellett sokat várni rá.Apuka most indúlt haza a munkából,ugyhogy nemsokára a kezébe adhatom a tesztet.
szia mindenki!!!
Gratulálok a tesztedhez... akkor nektek meglesz a karácsonyi ajándék amit a tálapó hoz...:))))
mégegyszer gartula...
Szia maya:)
Orulok hogy jobban vagy egy kicsit es nemsokara latt egy magyar doki is:))
Hat igen ez bennunk marad orokre:(
De remelem nemsokara feledtetti velunk egy sikeres kismamasag:))
Szerintem se aggodj:)) Sokaknak csak kesobb mutatja ki a teszt:)))
Remelem++++ szoritok:))))
GRATULALOK:)))
Vigyazz magadra es jo egeszseget:)))
Szerintem mivel abba hagytad a fog.g-ot. Most neki allt dolgozni a szervezeted es ujra termeli a peteket a petefeszked:) es a nyakdugo tavozott reggel foleg a tabletta abbahagyasa utan kicsit tobb a nyak...ez azt jeleni szerintem most nalad hogy tuszorepedesed lesz 1-2 napon belul:))
Ha nincs kellemetlen szaga vagy nem viszkedsz titi a nyakdugod tavozott:))
Köszönöm a gratulációt mindenkinek!!!!
Remélem hamarosan mindenkinek pozitív tesztje lesz.
Én alig egy hónapja szó szerint könyörögtem a dokimnak,hogy csináljon valamit,mert nem jön össze a bébi... (január óta próbálkoztunk) persze az orvosom finoman,de kinevetett,hogy hova aggódom én még... És most tessék... nem foglalkoztam a dologgal,nem görcsöltem rajta... és már itt is van.Sikerült.
Szia Kristály26!
Attól,hogy a teszt még nem mutatja ki,lehet bébi a dologban szerintem... Nekem az elsőt aki már majdnem 11 éves...:) csak a 6.-dik hét után mutatta ki a teszt.Várj szerintem pár napot még,és próbálkozz újra.Én drukkolok neked!!!!
Szia B.Gabici.
Nekem ma van 3. napja, hogy késik, tegnap este teszteltem negatívat, de semmi jele, hogy meg akarna jönni.Sárga folyás, és mellfájás az van...
Nekem mindig 28. napra jön meg, ma meg már a 31. napon vagyok...
Szerinted?
Sziasztok!
Rég írtam nektek, de most a legnagyobb örömmel teszem. Ma reggel 8 nap késés után gyönyörű pozitív tesztem lett:):):) Annyira nagyon boldogok vagyunk.
Ha jól számolunk akkor december 5. -e körül eggyel többen leszünk. Mindenkinek sok sikert!!!!!
Sziasztok:)
Drága hope:) igen tudom, hogy már te is átélted, és már tudom, hogy se testileg, se lelkileg nem olyan egyszerű megélni az egészet. A projekttel most felhagyunk, történt néhány dolog, ami miatt szünetet tartunk, de már nagyon várom, hogy újra babás legyek. Hétfőn délután majd beszámolok az orvosnál történtekről, remélem mindent rendben talál, mert hát csak két nap volt vérzés, azóta ismét csak barnázgatok. Az hogy kell-e szünetet tartanunk nem tudom, mert nem mindent értettem meg sajnos a dokinál, mert csak hollandul dumcsizott nekem, de a lényeget igen és ez a fő. Majd otthon, de jó is lesz, magyar dokival magyarul beszélni... majd arról is beszámolok.
mmhmaka: kívánom, hogy ne is éld át, mert ez örökre bennemarad az emberben, soha nem fogom elfelejteni. De úgy látom jól alakul a ciklusod, csak így tovább. +vat kívánok:))
mtt: sajnos nem minden szavát értettem a dokinak, mert hát a holland nyelv nem nagyon áll hozzám közel, így a szünet tartásra csak a jövőhéten kapok majd infót, vagyis fogok rákérdezni, de azt már otthon teszem, mert azt legalább biztosra megértem:))
ladybird: köszönöm neked is. Pihenni hála van időm, úgyhogy én is remélem, hogy mihamarabb teljesen helyre állok.Köszönöm, hogy velem vagy:)))
Jajj, olyan sokat írtatok csajok, hogy nem győzök válaszolni. Puszilok mindenkit és +at mindenkinek:)
Ha nekem mondjuk június-július körül összejönne a baba, akkor bizony nekem is tavaszi lenne:)
Jajjjj, csak állandóan álmodozom, javíthatatlan vagyok:)
Mielőtt elhatároztuk, hogy abbahagyom a fog.gátlót, még nem is nagyon foglalkoztatott a dolog, de most már érzem, hogy eljött az idő! Már nem bírok magammal:)
Szia!
Köszi szépen a bókot Robika nevében is. :))
Igen, akkor még én sem tudtam eldönteni, hogy szedjem-e a vitamint vagy ne, de amikor kiderült, hogy ott a baba a pocakban, már egyből szedtem. Volt egy hül.e elképzelésem, miszerint úgy is hamarabb fogom megszülni a babát, mint kellene, esetleg koraszülött is lesz és akkor meg hát had hízzon, erősödjön a vitaminok által is. Nálunk a családban eléggé "divat" a koraszülés, ezért gondoltam ezt, hogy én is öröklöm. Végül tul. képp igazam is lett, mert épp hogy betöltöttem a 37. hetet már meg is indultak a fájások. Na de legalább nem lett koraszülött és ahhoz képest a súlya is jó volt.
Most kivárjuk a 3 hónapot, de inkább csak azért, mert én úgy szeretném, ha leghamarabb jövő márciusban születne a baba. Nem szeretném ha télen. Ez is egy hül.e dilim. :) Inkább tavaszi vagy nyári babát szeretnék, persze aztán majd meglátjuk hogy sikerül. Az is lehet, hogy most nem fog olyan könnyen összejönni.
Szia!
Köszi, én is remélem, hogy összejön minél hamarabb:)
Robikád nagyon aranyos:)gratulálok:)
A terhesvitamin kérdéssel kicsit még mindig hadilábon vagyok, eddig eléggé ellene voltam, bár mondjuk eddig nem is készültem terheségre... azon a véleményen voltam, hogy ha megfelelő mennyiségű és minőségű változatos ételeket eszem, sok zöldség, gyümölcs, akkor nem is kell semmi. de a folsavat úgyis mondta a doki, akkor végül is miért ne szedjem az elevitet is. Na mindegy!
Most vársz majd 3 hónapot?
Szia!
Így már értem.
Én Milligest-et szedtem.
Az első terhességem elég könnyen összejött, a 2. hónapban sikerült. Tehát 2 hónap szünet után nem a 3. hónapban, hanem a 4.-ben lett baba. Így végülis a szervezetem csak kivárta a 3 hónapot. :)
Egyébként nekem is csak a folsavat mondták, de én nem is szedtem semmit. Úgy voltam vele, ha nem sikerül az első 1-2 hónapban, majd akkor elkezdem szedni. Szerencsére nem volt rá szükség, viszont amint kiderült, hogy terhes vagyok, egyből elkezdtem szedni az Elevitet.
Remélem neked is hamar sikerül a baba. Mi még csak az első hónapnál tartunk a szünettel.
Szia hope!
köszi a választ!
Sajnálom, hogy elvesztetted a babát:(
Közben felhívtam a dokimat, hogy mit gondol, azt mondta, hogy ő is csak ajánlani tudja a terhesvitamint. Még egy hónapig védekezünk, addig lehet, hogy kipróbálom...
Szia:)
Nekem is csak a folsavra hivtak fel a figyelmemet:)
A magzatvedo vitamin a te dontesed szerintem...
En is szettem a projekt elott de sajnos elveteltem..
A doki azt mondta ha egeszsegesen taplakozok nem muszaj szedni csak a folsavat. A veteles utan szedtem meg de 5 kg hiztam 3 honap alatt. Mivel a magzatvado vitaminok tele vannak B vitaminnal amitol sokan meghiznak mivel sok felesleges vitamint viszel be a szervezetbe ameg nem leszel terhes..
szerintem a folsav eleg most szedek melle magnazium calcium es cinket mert ezek jo a veteles ellen is.
Az Elevitről én idáig baráti körben azt hallottam (3 embernél is bevállt) foggátló abba, 2- hónap szünet, elevit 2 hétig és egyből baba! :-) Jó nekik!
Ha véletlenül bejön majd akkor én leszek a 4-ik.
Amúgy ha 12-13 napja fennt van a hőm 37,4en, 37,2-n az szerintetek jelent valamit?
Amúgy a 2-3 hónap szünetet nekem is mondta a dokinénim (bár én dianés vtam és az más kategória) és kb. 35-40 közötti.
Szia ladybird!
Neked is köszi a választ:)
Az előbbi hsz-emben láthatod, hogy miért mondta a doki a 3 hónapot,amúgy nem tudom mi lenne a helyes döntés, csak azt tudom, hogy a gumit utálom!!!:)
Na mindegy!
A dokim amúgy olyan 40 körüli, de szerintem inkább a 40-es évei elején járhat.
Szia!
Köszi a választ!
Lehet, hogy kivárom a három hónapot, végül is már csak egyet kell kihúznom...
A dokim is azt mondta, hogy a fog.gátló miatt nem kellene várni, csak a "fehérje" okozott némi sérülést - valami fehér foltot mutogatott az Uh-on- és ennek tenne jót, ha várnánk; azt mondta, ha kivárjuk a 3 hónapot, utána könnyebben eshetek majd teherbe.
Amúgy hüvelygyűrűm volt, Nuvaring.
Az első terhességednél mikor estél teherbe a 2 hónap várakozás után?
Jó reggelt csajszik!
Köszi mindenkinek a válaszokat:) Rendesek vagytok!