2009-ben babát tervezők (beszélgetés)
pedíg milyen jó is lenne ha szólnánk és már repünének is, nem???
:))DDD
Szia!
További szép napot!
Puszi :)
Ja, értem! Nem is azért kérdeztem, hogy okoskodjak, csak én úgy tudom, hogy az utolsó mensi alapján számolják!
Persze teljesen mindegy, csak egészséges legyen! Az uh.-on meg majd úgy is megmondják kb.-ra mennyi idős!
Szia!
Igen:)
ma van a 16.napom, ja és képzeljétek 17 hónap után elöször éreztem a pé-et...:))
eddíg nem fájt a petefészkem mikor elvileg volt pé-m de most úgy görcsöltem, hogy még a jobb petef. is éreztem...:))
apuka meg nincs ilyenkor itthon...:(((
szia köszi...:))
szóval emlékszel rám...:)))???
En most elkoszonok ... csak lattam itt vagytok :)))
Megyek nemsokara haza :))) jiipppiii :)))
Puszi
32 naposak a ciklusaim ... ossze vissza ciklus inkabb ossze vissza pe-vel....
100% hogy 6 fogant a baba mert nem voltunk egyutt apaval maskor csak akkor :))))
Mert beteg is voltam meg nem eroltettuk a dolgot... meg elotte egyszer de akkor meg sehol nem volt a pe-em...
Szia!
Igen most még tényleg nagyon meleg van! Ezért jobb itt bent ülni a hűvös szobában és netezni a barátnőkkel! :)))
Köszi Robika már jobban van! Semmi baja nincs már szerencsére! :))
Remélem most majd tényleg összejön! :)
Örülök, hogy jól vagytok!! :))
Tudod mit nem értek, hogy hogy még csak 4 hetes és 4 napos vagy a vonalzód szerint? Hiszen már elvileg, ha jól olvastam a naplódban, akkor már a 37. napodon vagy. Akkor az már 5 hét és 2 nap. Vagy nem jól gondolom?
Szia Betta :)
Szeintem mi talakoztunk egy masik forumon
Ott tartok hogy nyaralni voltal, nem???
:(((( sajnalom Tundi :((((
Majd MOST!!!
Robika Jobban van???
Igen, én is sajnálom, de azért nem vagyok annyira elkeseredve! Hiszen tul. képp ez még csak az első próbálkozós hónapunk volt! Na ne hogy már elsőre összejöjjön, mikor másoknak meg több évet kell várniuk rá! Majd összejön a következő hónapban! :)
Csak jönne már meg akkor!
Jol vagyok(unk) Evikem :)))
Te hogy allsz a ciklusban????
Sziaaaaa!
Jó hogy ujra vagy!!!:)
jajj de sajnálom.
ha leesett a hőd akkor tuti menzesz lesz
látod sehogy nem akar összejönni a baba...:((
Szia!
Még nem!! Viszont a hőm leesett 36,5-re. Mensi meg még sehol. Lehet, hogy még ma megjön.
szia kismamim...:))
hogy vagytok???
szisztok :))
Szia Evi Tundi :))))
Tundi ugye nem jot meg meg???????????????
Szia!!
Mi újság veled? Hogy vagy?
sziasztok lányok, most olvastalak vissza benneteket.
tegnap nem tudtam ide jönni és elköszönni ezért ezer bocsika, de most is alig engedett be a netem, tiszta sz.r...:((
szia jojjo, betta sztem tudjátok ki vagyok...:))
jó egy kis régi arcokat is látni...:))