2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
de milyen fura ez, nekem is vannak de én aztán nem tágulok... :D az ember honnan tudhatja,??
csajok, az én lányom faros, nem tágultam semmit, a lepényem is 2-es volt múlt héten és a hasam se szállt le. Pedig én 6-ára várom a leányzót.
ebből biztos kihozná egy lélekbúvár, hogy nem akarom elengedni a gyerekem :)))))
Jó éjt lánykák! Aludjatok jól! NST után jelentkezem, remélem, nem tartanak bent!!!
Ezt nem írta,de még ez is lehet!Megvárják,h betöltse a 36 hetet!
Aha,azt mondta a dokim,h ettől vannak a mensis fájdalmaim!
Szerintem Nyuszogót is meg fogják császározni, ha nem javul.
Na azt én is várom már!
Izgalmas napok elé nézünk!
Nem, mert az okostojás dokim elment két hét szabira... úgyhogy 1 héttel csúszik. de nem is baj, még hadd nődögéljen a drágám. :)
azt hittem jóslófájásaid vannak de ezek szerint te tágulsz.. :)
hogyhogy? lemaradtam.. ne múgy volt, hogy jövőhéten műtét?
Hú csajok, sok baba megszületik jövőhét végéig, néztétek a táblázatot?? sokan vagyunk 10-e előttre de egymást követik a babák és egy-két héttel is jöhetnek előbbb, nemhogy pár nappal. Nyuszogó kislánya se lesz már sokáig odebent szerintem, ő is tágult már meghát nem engedik haza egyenlőre..
Annyira izgalmas, úgy várom már, hogy elolvassam mindenki szüléstörténetét! :))
Valamiért én is érzem a jövő hetet, már régóta, de nem szabad! Majd 10-e után, ha visszajött a dokim szabiról.
Hmmmm, ez lehet, hogy be is jön!!! Könnyen meglehet...
Lehet Vio,lehet........
A jövő hét oké is lenne,mert utána a dokim szabin lesz!
Nagyon úgy tűnik!!! Érdekes lesz nagyon! Ancsával épp MSN-en trécselünk. :)
Hoppácska, hétfőre meglesz Brigi aztán lehet még azon a héten Gréti is??? a végén még bejön az álmod!
Isten hozta Dalmácskát!!!! :))))))
haláli jó cuccok! Látom, kívánod a banánt nagyon! :))))
Lányok, Pocak írt sms-t, hogy vasárnapig vár az orvosa, és ha nem indul be a szülés, akkor hétfőn császározzák! Hétfőn már ő is babázik. :) Kéri, hogy szorítsatok neki, és puszil mindenkit!
Mindjárt megkukkantom. :) Akkor holnapután megtudod, hogy mi lesz... Holnap megyek ctg-re, remélem, Fanni is aktív lesz. Mert úgy általában olyan, mint Lilike, hatalmasakat rúg, és szinte megállás nélkül mocorog, hál istennek! :)
kicsit teszveszeltem... eredmény a naplóban :)))
amúgy jól vagyok... most már van kicsi vizesedés, de elenyésző. Lili mozog bazira... remélem a ctg-n is fog.
csütörtök minden - ki - derül...
Hogy vagyol? Mikor mész dokihoz? Kíváncsi leszek, hogy fekszik Lilike!!!
Szia! Mindjárt! Próbállak viszanézni benneteket, jó sokat trécseltetek, míg nem voltam. :) Ádikám itthon volt, és vele voltam egész nap. :) Még szunyáltunk is egyet ebéd előtt! De visszament mamihoz sajna...
Akkor ezért volt, hogy a legutolsó ultrahang után szinte ömlött az előtejem? :)))) Olyan jó volt látni az én drágámat, ahogy ette a kezecskéjét!
írd be Dalmát a táblázatba! :))
Ezen ne parázz szerintem, én sem emlékszem, hogy Ádival így jött volna. És Ádikám az első óráktól kezdve szépen szopizott, és egyre több tejcim lett. Be fog indulni nálad is, ha eljön az ideje, az tutti! :)
További ajánlott fórumok: