2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
A google szerint,amiket ott olvasok-már túl lennék a szülésen:))))
Sziasztok! Tudna valaki a jósló fájásról írni,hogy az milyen??
Már ettől jobb:) Elképzeltem:)
Nézz a tükörbe, és kiabáld ki magadat magaddal! Aztán meg próbáld keresni a szépet magadban, és dícsérd meg magad! Örülj a kisbabádnak, és hogy hamarosan a karjaidban tarthatod. Meg a párodnak. :)
Ez komoly, kicsit furán hangzik, de borzasztó hatásos! És majd utána írd meg, hogy jobb lett-e kicsit a közérzeted!
na én is lelépek...szép estét!!!
Belőttem az uccsó adag babaruhát a haldokló mosógépbe.
Én is eltűnök lányok, lezuhizom, aztán meglátogatom apát a laktanyában. mert majd csak holnap este jön haza... És már hajnalban elment. És ezt utálom az egészben a legjobban, de nincs mit tenni!!!!
de én magamat viselem nagyon nehezen:( akkor mit csináljak???
Csak az utolsó heteiben járó kismama vagy, akitől el lehet nézni egy kis hisztit! :)
Akkor te sem vagy semmi Andi! Én is utálok itt egyeedül, ha meg elmegyek Lébénybe, akkor honvágyam van. Az a baj, hogy minden nap nem tudok, mert azért az luxus lenne, meg már nem is szívesen vezetek, csak itt a városban, ha muszáj!
Én nem sírok, csak nyűgös vagyok, és elviselhetetlen elsősorban saját magam számára, mivel apika dolgozik...De ha itt van, akkor vele is bajom van és csak idegesít, ha meg nincs, akkor miért nincs...Anyut is hívogatom szinte óránként, h meséljen valamit, mert unatkozom, és kb. 5perc múlva meg várom,h tegyük már le...Szóval sehogy nem jó ma nekem..
Igen, én sem tudok, amíg fekszem, addig jó, aztán végem! Én tuttira nem bírnék lagziba menni! Bár, múltkor voltunk a Bódi Guszti műsorán, azt sem bírtam ám sokáig, kb. 1 órát. :)
Én is utálom a híradót! Mit mondanak?
Én is láttam két csíkot egyszer, pedig nem volt, de én igenis, hogy láttam!!! Van ilyen! Meg hányingerem volt, mindenféle tünet előjött... Érdekes, hogy az agy mire képes!!!
Ha még egyben leszek, akkor mindenképpen megyünk. Itt lesz Nyíregyházán, Pécsre nem szívesen mennék már...:)
Andi nektek is kijutott bőven lagzikból, nekünk is a 3. lesz a jövő héten.
Jó pihit Ancsa!
Én is mindenen képes vagyok sírni... Apa mondta is már, hogy nem semmi vagyok!
Jó pihit! Ancsító, én egyre inkább úgy érzem,h hamarosan szülni fogsz:) Azokból, amiket írsz...Aztán tudjunk ám róla!!!!
Oké,inkább ne írd le akkor....
És oda is mentek?
Most lelépek csajok,mert leszakad a derekam!
mi is hivatalosak vagyunk még aug.8-ára, de én már ma sem bírnék menni:( Nem tudom,h hogy lesz, már mondogatom apinak,h mondjuk le (alapból sem vagyunk nagy lagzisok), ő meg elmehetne az esküvőre, talán oda én is, de nemigen reagál...Azt mondja,h majd meglátjuk! de az ifjú párnak sem ártana tudni,h számoljank-e velünk vagy sem...
Inkább nem írom le, nem hiányzik kismamáknak...Még 8-án is lesz egy lagzink:)
Én már tutira nem mennék el lagziba,nem bírnám úgy érzem!
Mi van a híradóba?Én nem szeretem nézni!
Hallgatom a híradót, és ledöbbenek....
Nekem pénteken lesz az 1. NST, másnap meg lagziba megyünk...Legalábbis remélem:)
A lábaim, kezeim folyamatosan dagadtak, de már nem tudok velük mit csinálni:(
Különben szerintem aki tudatosan próbálkozik a babával, annak az a 2 hét a leghosszabb, ami a megtermékenyülés és a 2 csíkos teszt megjelenése között eltelik! Nekem mindig egy örökkévalóság volt, és párszor csalódnom is kellett:( Egyszer már annyira beképzeltem,h terhes vagyok,h produkáltam egy 2 csíkos tesztet, ami baromi halvány volt, de igenis látszott..(Kb. fél óráig, aztán el is tűnt..)De még apika is látta!
Szia!A hormonok játéka ez tuti,én is bőgtem az elmúlt napokban többször is,minden szent szaron!:)
Meg rossz ülni a gépnél, úgy dagad a lábam, most is csak úgy zsibbad! Nektek nem?
Még vagyok! Azért paráztam, hogy nehogy bedugjanak a kórházba... Minden NST után benne van a pakliban.
További ajánlott fórumok: