2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Jó reggelt lányok!
Akkor hétfőtől még kevesebben leszünk!?
Sokaknak már tényleg csak pár nap van hátra!
De azért remélem teljesen nem hal ki majd a fórum!
Nálunk már megint történt valami,csak hogy ne legyen egyszerű az élet....
Tegnap apának kificamodott a bokája,úgy be van dagadva,hogy rá sem tud állni!Megy és kiíratja magát táppénzre!
A bibi az,h így vezetni sem tud,nemtom mi lenne,ha menni kéne a korházba?!:S
Hát igen, ez így már nem olyan lesz mint az első gyereknél. Mindhárom szobatársam már a 2.-at szülte és hát nagyon hiányzott nekik az elsőszülött. De apa szerintem hozzám minden nap behozza Nimit... legalábbis remélem!
Én is hétfőn fekszem be, csütörtökön műtét.. lehet egy napon születnek a lányaink. :)
Majd gondolok rátok!
Igen, nagyon pang a fórum.. én magamból kiindulva egyszerűen csak nem tudok már annyit ülni itt, kényelmetlen: nyomódik a babám és a lábaim zsibbadnak..
Meg tetőtér.. dög mleg van.
Jaj, azt mondták ma kicsit lehűl a levegő.. de jó lenne!
Pedig lassan megszülünk és akkor még ennyit se tudunk dumálni csajok.. hiányozni fogtok!
jó elefánt lennél.. ez aranyos :D
Akkor császár lesz ismét ha 5-éig nem tágulsz? Hétfőn ezek szerint befekszel?
Nekem Apa és a kiskutyám fog nagyon hiányozni. 7 napot bent kell lenni... anyám...
Apát még láthatom... de kis Moflikát... :((((((
Sziasztok!
látom a táblázatban h megvan Meezy picikéje is!! nagy gratula nekik!!
Mi jól vagyunk, sikerült átköltöznünk, már csak szépítgetünk, a babaszoba is majdnem kész!
Sajnos nem nagyon tudok jönni, de ha valakire rájönne, nagyon könnyű és gyors szüléseket kívánok! :-)))
amúgy jó reggelt!
sokat nem leszek, takarítok, meg mosok, utána meg nekiállok a bébiruhavasalásnak
ma kicsit hüvibb vantegnap bent poshadtunk apával 4 és fél órán keresztül a kórházban egy CTG és egy UHra várva...
nagyon elfáradtunk.
nem para...
beszéltem a szomszédasszony hugával, ő is mondta, hogy a 10 hónapos lányára is ugyanezt mondták, meg azt is, hogy valami baj van a nyaki redőjével, és nem csak a finishben mondták neki...
szegény parázhatott, de a kislány is egészséges
Köszi, hogy beírtál.
Üdvözlök mindenkit, akivel még nem beszéltem.
Ma nagyon sűrű napunk volt, de holnap remélem tudok veletek beszélgetni.
Jó éjt mindenkinek!
Szia!
Mi volt az orvosnál? Mégsem fordul meg a kicsikétek?
Én is megfürdök, nézem kicsit a TV-t és elteszem magam holnapra. A drágám csak későn ér haza, valamikor éjfél körül:( Holnap lesz az első NST-m és méhszájvizsgálatom, kíváncsi vagyok nagyon:)
Jó éjt nektek!