Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
egyébként támogatás nélkül is olcsóbb mint ha-s...
sztem egy próbát megér
Megjelöltetek ám! :-)Kösziköszi
Jó nektek! Épp tegnap próbáltuk elérni mi is, hogy a simát írja ki, mert nem mindegy mennyiért veszem, de hajthatatlan volt és csak HA-t írt fel! :((
mi is ezt használjuk, de olvasgattam a neten és sok helyen írták, hogy nem ha-s tápit használnak, mert elvileg azt annak kell aki allergiás, na a lényeg, hogy doki nénivel irattunk sima milupa tápit és annak ára 950Ft.... hát nem mindegy
doki néni nem ellenezte, de mondta hogy ha pöttyösödik akkor vissza kell állni
Milupa Milumil HA!
Nestlével indítottunk aztán a doki váltott, gondolom több pénzt kapott milupáéktól...
ezt észrevettem....
milyen tápit használtok?
:)))
Jah, nem lehet folyton küldözgetni...
majd ha engedi a rendszer
okés, akkor küldöm :-))))))
Nekem jöhet az is! Bevállalom! :)
nem küldhetek egyből gólyát :-))
Kezdek unatkozni! Bence egész nap szunyál!
jó, mondjuk lenne dolgom, de ahhoz meg kedvem nincs... :)
Egy egész csokrom van már!
Köszi a virágot! Gyűlnek, gyűlnek... :)
Ropogtat a drága? Eszem meg... :)
"Visszajelelek" :DD Hihi...
hú, itt valakinek nagyon rotyog a gatyája álmában!!! :-) Dejódejó, talán röpköd el a hasfájás is a galambokkal!
akkor én is visszajelelek
kicsit lemaradtam, mik ezek a jelek???
Megettem egy kondér chilis babot! Asszem lehet, hogy felváltva fogunk ropogtatni a gyerekkel... :D
Nézem a naplódat, hát olyan szépek vagytok együtt! :)
Bence meg csak ne csapja a szelet Grétinek, őt az én Bencémnek szánom! :)
:D :D :D :D :D
Konkrétan....debírlak;)
na megyek kajcsit csinálni, meg takarítani:( amíg a csajok alszanak:)
Nekünk még nem volt ilyen... :D
majd küldök de nem engedi a rendszer:P nem küldhetek mert 2 órán belül küldtem már jelet :D :D
További ajánlott fórumok: