2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Nagyon szuperek az új képek Oliról! :))
Nekünk is ilyen cumink van! :D
Igen igaza van Mojzesnek,pár nap különbség is sokat számít nem hogy pár hét,innentől kezdve majd te is napról napra veszed észre hogyan bontakozik ki a kis elméje!:)
És csodálkozol!!:))
Azért ilyenkor még sokat számít a 3 hét különbség, Fanni is csak a napokban kezdett fogni.
Ha ölbe kinyomja magát szerintem az is jó, mert úgy is erősödik a háta.
Bence csak a körforgó után nyúlkál, de azt nem éri el... :)
Más nem nagyon érdekli még...
Lili meg csak hason hajlandó lenni és nagyon sokáig tartja a kis fejét!
A babakocsiban is ha háttal teszem le akkor 5 perc után sír de ha megfordítom megnyugszik!
Ha viszont hátra teszem és beszélek hozzá, szórakoztatom akkor vigyorog gagyorászik, nagyon jól elvan!:)
Ez nagyon jó!:)
Én is észrevettem tegnap h Lili mikor a pihenőszékben csücsült akkor a szeme előtt lógó dolgokra koncentrált,és néha sikerült is elkapnia!:)
Olyan édes volt!:)
Olyan nagy öröm látni hogy napról napra hogyan fejlődik!:)
Mi sem szeretünk hason. Ha hasra fordítom, megemeli magasra a fejét, de csak 1-2 percig bírja.
Szerintem nem gond. Amikor ölben van kinyomja magát?
Képzeljétek, olyan aranyos a Fannikám! Próbál fogni és ha valamit elmarkol, egyből teszi a szájába.
Már 4 napja beállt az a rendszer, hogy este fél 9-kor elalszik, 4 és 5 között kajál és visszaalszik 8-ig. Ennek örülök, mert innét már csak egy lépés és átalussza az éjszakát. De már így is sokkal kipihentebb vagyok és több türelmem van egész nap.
Szia!
örülök h jobban van Bencus!
Olivér is utált hason lenni, vagyis még mindig utál. Olyankor emeli a fejét és a kezével is addig tologatja magát, míg át nem fordul..
De szerintem nem kell hasra fektetni ahhoz h megtanulja emelni, nekem a védőnő azt mondta h ne rakjam hasra, vagy csak akkor ha ott vagyok, a bölcsőhalál miatt.
jó reggelt...
anno a Berni is utált hason lenni,de hagyni kell kicsit,majd megbékél vele...de egyébként ő is megtanult mindent így is amit kellett...januári születésű és májusban emelte úgy igazán ki magát,Dalma azt már most bőven túlszárnyalta,de ő rengeteget van hason,imádja....szerintem ne aggódj...
jó,hogy lement a láza,és legalább ki pihente magát,meg gondolom ti is..:)
sziasztok!
10 perc és pápá macis körforgó! egy új kisbabához kerül! :)))))
Amúgy jó reggelt! Bencének szépen lement a láza és 9 órát aludt éjjel! :)
Lenne egy kérdésem:
Bence nagyon utál hason lenni, folyton sír ha úgy teszem, a fejét sem akarja emelgetni csak üvölt! Hasra tevés nélkül is megtanulja hogyan tartsa a fejét? Lehet, hogy hülye kérdés, de aggódom, mert nem igazán tartogatja, maximum dobálja...
tuti..:)))lefáradtak a kis drágák...nem gondoltam,hogy ilyenkor van itt még valaki...de én is megyek....
jó éjt...
már bizti mindenki,alszik,az én párom is megfertőződött,elkapta az internet fertőzést..:)
az egyik ismerősöm mutatott neki egy játékot a neten,ő meg 2 napja azt játsza,őőőő,akit 10 ökörrel sem lehetett eddig a gép elé le űltetni,most meg kitúr....most fértem csak ide..:)))
na jó éjt mindenkinek...
Nem semmi, nagyon figyelmes a párod!
Bencének meg jobbulást, reméljük nem lesz rosszabb és nyugodt éjszakátok lesz.