2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Nálunk is mindig hadonászik a kiscsaj szopi közben, úgyhogy fognom kell a kezét, hogy ne rángassa le rólam a melltartót :)
Egyébként tegnap kérdeztem, hogy hogy álltok a cicin való elalvással... Szerintetek gáz, ha még most 4 hónaposan is, szinte csak cicin tudom elaltatni a babát???
Sziasztok lányok!
Hát Damnedke, tényleg kitartás és fel a fejjel. Úgy fogsz dönteni, hogy az a legjobb lesz mindannyiótoknak... És szerintem arról van jogod dönteni, hogy milyen sorsot szánsz a gyermekeidnek, ha úgy látod, hogy most még nincs itt az ideje még egy kicsinek, akkor sem követsz el hibát... Mindenesetre mi biztos megértünk, bárhogy is döntesz! :)
"veled kirándul és közben énekel.........."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem ,nem !a dentinox az cseppek!Tudtommal...
De van valami zselé ami tartalmaz Lidocaint!De nem a dentinox :DDDD
18 kg ig lehete használni szerintem megéri most is!Lili legalábbis szeret ücsülni benne bár a rezgő funkciót nem szereti rajta!
A fogzásról!
A dentinoxban van lidocain emiatt heylileg némileg érzésteleníti neki de csak pár percig hat,lidocain tartalmú készítményt viszont nem szabad adni huzamos ideig mert ha lenyeli lebéníthatja a légcsövet fulladást okozhat!
Szal ajánlom mindenkinek inkább a a homeopátiás motyókat!Nálunk bevált a Chamomilla is és a Viburcol kúp is!
És Ancsító majd írd meg milyen a borostyán lánc!:))Remélem beválik!;)
:)
Mi nem fosikálunk..méég!
Az alsó kettő már pár milimétwres van kép is róla nézd meg!:)
Kínlódunk mert tutti jönnek felül is!Nyűgös hisztis,nyáladzik,piros és hideg a kis arca!
Még a hozzátáplálás elkezdésénél is jól jöhet, én sokáig abban etettem a Nimit és szerintem a Jádét is abban fogom hisz az etetőszék 6 hósan még nem igazán jó.
De egyébként Nimi olyan típus, hogy utálja ha korlátozzák, nála az etetésen kívül nem lehetett hasznát venni.
Most jött meg a borostyánlánc,amit rendeltem Grétinek (és magamnak egy karkötőt),kíváncsi vagyok milyen lesz?!
Sokan nagyon dícsérik....
Köszi!:D
Hogy vagytok?