2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
az a nem semmi :)
figyi, milyen halász juditot nyomatsz a csajoknak? valami koncefelvételt, vagy csiribiri, vagy mi? :)
tesztelném Minit... most csiribirit tettük be neki
óh, mi a kocsit elő se vettük :) szerintem a házból nem tudnánk rendesen kimenni... általában egy csapás van mindenhol, azt is a szánkózni indulók meg a kutyasétáltatók járták ki :)
mindjárt leszedem a telefonomról a képeket, felnyomom az adatlapomra, h néztünk ki tegnap, meg ma :)
épp most értünk fel az ásásból :)
Polettet hordozóstul felkötöttük egy kölcsön szánkóra, és szokás szerint, mint a babakocsiban is, elaludt :) kicsit nehéz ekkora hóban közlekedni...néhol térdig ér...
??????????
Mindenki pihen vagy szánkózik?
Sziasztok!
Lénának boldog hófordulót!!!!
Sziasztok!
Köszi Andi a véleményt!
Csajok itt szakad a hó!!!!!:S
Nem akarom elkiabálni,de mintha hatna Grétinek a sinupret csepp...
Számomra annyi sajnálatos és kiábrándító a dologban hogy mindegyik szintetikus!:(
Kapni fog még mű dolgokból eleget,meg ugye a tápszerrel már kap,és nem szeretném tetőzni a dolgot idejehamar.
Lili aloe gélt iszik egész pici kora óta!Még tüsszenteni se tüsszentett eddig!
Remélem nem is fog sor kerülni a gyógyszerekre,meg az ilyen vitaminokra.
Sziasztok! Látom,h immunerősítő a téma:)
Aki szoptat, az magába tömje a sok gyümit és zöldséget, esetleg a vitaminbogyókat, akinek tápszeres a babája, adhat kiegészítőket, bár a tápszerben is sok van. (én nem adok semmit, viszont szoptatok, meg néha tápszert is kap a babó, meg már gyümölcsözünk és főzelékezünk is)
Amúgy már nyugodtan lehet adni a 6hónapos kortól adható vitaminokat...A Béres csepp is jó, meg a Cebion is, meg vannak egyéb multivitaminok is oldatban...Túladagolni nem lehet, csak az A,D, E, K vitaminokat, mert ezek zsírban oldódnak. Amúgy én csak megfázás esetén javasolnám ezeket, vagy ha valaki beteg a családban akkor megelőzésképpen.
most voltunk lent sétálni, Polett meitai-jal apára kötve :)
hát, kirándulás volt... szerintem van vagy 25cm... takarítva szinte semmi. apukám is jött velünk meg vele a kutya, annak a hasáig ér a hó :)
mivel Jáde nagyon ritkán kap teát, csak anyatejen keresztül megy át a vitamin..de a teájába szoktam tenni mindkettőt ha netán kap.
AMúgy meg én eszem a vitamint, meg a grapefruitot meg ezüstöt meg mindent amit lehet.. (nem rendszeresen, vigyázok azért)
nem este 9kor..hanem előtte, 9kor nyugodtan lehet ciciztetni, de a esti pl 6os kajcsimeg a 9es cici azért éjjel kitart szerintem...
nincs jobb ötletem :S
Én a cebiont már régóta adom neki!
Te adod a gyerkőcöknek a cseppet?
ANDILI!Vélemény?????
Milyen immunerősítőt adjak?
nem vagyok okos meezy :(
és megértem a lánykádat, hogy fél évesen nem hajlandó anyatej után tápszerezni :(
nemtóm mit csinálj:(
Béres cseppet 6 hós kortól szokták ajánlani az orvosok...de olvastam olyat is, hogy 10 kg felett..nem hinném, hogy ekkora babáknak bármi bajuk lenne, szerintem 1-2 cseppet nyugodtan adhatunk nekik.
Hatóanyagok 1 ml (18 csepp) oldatban:
Vas (Vas-szulfát-heptahidrát formájában) 2,00 mg
Cink (Cink-szulfát-heptahidrát formájában) 1,14 mg
Magnézium (Magnézium-szulfát-heptahidrát formájában) 0,40 mg
Mangán (Mangán-szulfát-monohidrát formájában) 0,31 mg
Réz (Réz-szulfát-pentahidrát formájában) 0,25 mg
Molibdén (Ammónium-molibdát-tetrahidrát formájában) 0,19 mg
Vanádium (Ammonium-monovanadát formájában) 0,12 mg
Nikkel (Nikkel-szulfát-hexahidrát formájában) 0,11 mg
Bór (Bórsav formájában) 0,10 mg
Fluor (Natrium-fluorid formájában) 0,090 mg
Kobalt (Kobalt-klorid-hexahidrát formájában) 0,025 mg.
Segédanyagok: aszkorbinsav, borostyánkősav, borkősav, kálium-nátrium-tartarát, amino-ecetsav (glicin), nátrium-edetát, glicerin, kénsav, tisztított víz
mellé ajánlatos a c vitamin cseppet adni, mert ez segíti a felszívódását.
De ha valaki tart tőle, kérdezze meg a gyógyszerészt, sőt! ANDILIT!
c-vitamint is lehet csak úgy natúrba, b.csepp nélkül