2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
itt is hatalmas vihar volt,ma már 3x...én is áramtalanítottam mindent..most ép nem esik..
olvastátok Ájrint???úgy sajnálom..rohadt élet..miért ilyen kegyetlen?aki nem akar,annak sikerül és fordítva...suttyóság...:(((
akartam írni neki,de sajna a kezem nem engedelmeskedett..nem tudtam leírni egy szót sem..nagyon sajnálom,ezért remélem nem adják fel..ősszel majd talán....
Csajok,most írt Vio náluk is elszállt a vihar miatt minden elektromos cucc!:(
Amúgy jól vannak szerencsére,nálunk is piros riasztás van!
Vigyázzatok magatokra most kilövök én is minden elektromos dolgot!
Sziasztok minden jót!
Szia! Pár "menü" amit én eddig adtam:
- z.borsófőzelék csirkemellel
- sárgaborsó-főzelék sült virslivel
- krumplifőzelék
- rizibizi, rántott párizsi
- zúzapörkölt főtt krumpli
- rántott hal, krumplipüré
- borsóleves
- zöldségleves
- gombaleves
- grízgombócleves
- tejfölös krumplileves
Nagyjából ennyi jutott az eszembe. Meg tízóraira vagy uzsira krémtúró, túró rudi (bár nem nagyon csípi) joghurt, kifli.
Remélem sikerült tippet adni:)
Sziasztok Csajok,
adjatok pls ötleteket, milyen kaják vannak, amik "felnőtt" kaják, de a baba is eheti.... Egyre kevésbé akar Polett babakaját enni, inkább a mienket kóstolná. Akkor meg már olyat csinálnék, amit ehet ő is... most paprikás krumpli volt, enyhén fűszeresen baromfi virslivel, bejött neki nagyon :) de hogyan tovább....? :):)
köszi :)
sziasztok..
én is azt mondtam,eddig minden rendben volt,szerintem még korai volt,2 hetesek lehetnek???
remélem nem adja fel és elmegy a vérvételre..annyira drukkolok nekik...istenem...
Jó reggelt!
Ancsával mi lehet? 3 napja nem járt itt... :(
a rokonokkal, ismerősökkel nálunk sincs gond :)
de Gergő azért nem menne el senkivel még egy banánért sem...:)
Ő nagyon anyás, még elaltatni is csak én tudom, még a férjem se bír vele, mondjuk ez adódhat abból is, hogy Ő még szopizik, és így adott a helyzet :)
nálunk eddig szerencsére csak a doki a mumus! :)
jó éjt mindenkinek!
Sziasztok! Nagy a pangás...Mindenki kint volt/van???
Mi is sétáltunk egyet..Barnus már levette a lábáról a zöldséges nénit meg a fagyis bácsit is:) Tudja,h kivel kell jóban lenni!
Ez annyira így van! Anyám mesélte, hogy anno az alsó szomszédom lányával haverkodtam (pár hónapig laktunk városban), pár hét volt köztünk. Én négykézlábaltam és be nem állt a szám, ő egy kukkot nem szólt, és jött mellettem:)
Az öcsémmel egyszerre tanultam meg bicajozni...csak ő 2,5 évvel fiatalabb:D
nem tudom...szerintem azért ez egy létező dolog...
egyszer olvastam, hogy olyan 8-10 hónapos korban kezdődhet és pont akkor jelentkezik, amikor az előtte egyébként kedvelt gyerekorvoshoz visszük a babánkat, vagy akár sírhat egy kedves családtag kezében is a gyerek, akit egyébként előtte imádott. Én már erre is hallottam példát.
Gondolom azért van, hogy az egyik gyereknél van, a másiknál nincs, mert nem egyformák ebben sem a babák/gyerekek, mint másban sem.
Az egyik imádja a spenótot, a másik kiköpi, az egyik 7 hónaposan mászik, feláll, míg a másik baba 9 hónaposan kezdi ezeket...szóval, nem egyformák.
Együtt szültem egy lánnyal, akinek a babája eddig gyönyörűen végigaludta az éjszakákat, most állandóan felébred, az anyját keresi, mászik rá, és csak úgy alszik el, ha ott van vele az anyja és szinte kéz a kézben alszanak...nem fogzik, nem fejlődési ugrás, egyszerűen szeparációs szorongás.
Sziasztok Lányok!!!!
Jó sokáig nem voltam, próbálok visszaolvasni, de nem könnyű!!!!!
Szóval voltam orvosnál, kicsi babó jól van, már 6,2 mm és 6 hetes 2 napos vagyok ma!!!!
Szonja keresztelője is rendben lezajlott, bár szegénykém nem jól tűrte, hogy majdnem 3 dl vizet a fejére borítottak!!!!
Minden babónak boldog hófordulót!!!!
Roni nagyon örülök, hogy nálatok is pozitív élmény volt a Dévény-torna!!!!