2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
ez nagy baromság...azt mondta a védő nő,hogy ez előbb vagy utóbb a visszájára fog fordulni...
különben is,szerintem csak sajnálták a pelenkára a pénzt.:)
Sziasztok! Tegnap láttátok a TV-be, hogy vannak anyukák, akiknek a gyerekei már tizen egynéhány hónaposan pisilnek a bilibe (önállóan)...
Kicsit furi volt, hogy volt szülő, aki azt nyilatkozta, hogy már 4-5 hósan ráültette a bilire. Még ülni se tud akkor a gyerek, nem?
Ennyire azért nem hinném, hogy van értelme siettetni ezt a dolgot...
Nagyon édi Dalma! Csak így eszi a dinnyét?
Bár ma Zsóka is elkezdte szemezni a falatokat. Szépen rakja a szájába. Ez is egy újjabb mérföldkő.
Jó reggelt!
Ma nyűgösen ébredtünk:( Nem tudom,h milyen nap vár ránk...
Sziasztok!
Demnedke, kitartást és jó munkát kívánok. Azért azt tudod, hogy jó helyen és jó kezekben vannak a lányok. + Megszépül az otthonotok.
sziasztok..
az a lényeg,hogy elvannak..Dalmát nem tudnám odaadni,ha kikerülök a látóteréből már tutul..hiába,feszül a köldök zsinór..:)))
borzasztó anyás...üvölt és kiabálja,hogy annnnnnnnnnnnnnnaaaaaa....
na de ők ott vannak egymásnak..édeskék.::)
na nem lesz ez majd mindig így.:)))
lesz,hogy majd fordítva lesz,te zavarod fogat mosni,ő meg azért sem....
Grétinek már 8van kint,és ezért gondoltam,hogy itt az ideje mosni...
Láttam a képeket iwiwen,nagyon édesek a gyerkőcök!
Kedvencem a maszatos Bidi!:D
Sziasztok!
Bidimnek 2 foga van, de még én se mosok fogat neki. Bazsinak se mostam ennyi idősen, de ma már tök egyedül reggel/este saját magának megmossa. Sőt, ha én elfelejtem, akkor rám szól, hogy még nem megy aludni, mert nem mosott fogat :)
Persze nem árt ezt is időbe elkezdeni... :)
Ilyesmi kellene nekünk is!
Még nem vettem semmit Grétinek....de lassan nem ártana....
De nemtom hagyja e majd,h "megmossam" neki?!
fogkrémet..igan..lenyeli.. de semmi baja.. sőt, ha odaadnám nekik, megennék az egész gabifogkrémet! :D
én még csak olyannal találkoztam,ami 1 ées kortól adható.. lehet van félévestől is,denincs semmi bajuk ettől.. csak egy csöppet kenek a fogára a Jádénak.