2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
voltunk ma strandolni Bernivel és Dalmával ...élvezte nagyon...részletek a baba naplómban...nézzétek meg Dalma fürdő ruciját...:)))
grat Vandusnak is..küld el az adataidat és beirlak a táblázatba...
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS MINDENKI,AKI MÉG NINCS BENT..naaaaaaaa.:)))
megyek tovább főzőcskézni...
Dalma ugyan ez...bár ő nem egy nagy evő mostanában..jövő 7em méreckedés nekünk is...
igen,köszi...
mióta volt ez a nőgyógyis ügy,azóta nem jön,pedig 5 perce volt itt a portálon...
na, felébredt a bogyókám, megint nem tudok "bekapcsolódni":)))pá-pá
ja,bocsi üdv mindenkinek! Boldog hófordulót a babáknak! Mi ma vagyunk 11 hónaposak.Hihetelen, 1 hónap múlva 1 évesek leszünk! Csak az bánt kicsit, hogy nem tudjuk Magyarországon, a családdal együtt ünnepelni az ELSŐ SZÜLINAPOT...
úúúúúristen!Még jó, hogy itt nincs dm...bár nem ezen múlik..Mi is egyre kevesebb üvegeset eszünk,max kiegészítésnek. A rántott csirke finomabb Vandusnak:)Na meg imádja a mangót, sárgadinnyét, barackot.Néha aggódom, hogy nem eszik-e túl sokat, de még mindig csak kb 7,5 kg (szerintem...jövő 7en méreckedünk,majd kiderül),állandóan mozog,gondolom letornázza:)
Most mennem kell, késöbb benézek. Szia!
jaj,pedig megnéztem mielött írtam.:)pirulós szmájli.:)
tudod mit??"akkonemilakbe"..:)))
Meezy én ott már rég bent vagyok.
?????????
nem a klubban,itt van a forum felett a táblázat...priviben elküldöd az adatokat és bírom.::)
Igen. Hol lesz a táblázat a klubba?
téged beírjalak a tábiba???
igen Kriszta...nem tudom a végét,most nézem a tagok közt..
Más néven??
Nem is tudtam.
sziasztok..
Miklósnak boldog hófordulót...
Tinával mi lehet,már rég nem jön ő sem...
más néven van tudom............
Sziasztok! Tegnap nem voltam és utólag boldog hófordulót és Mercica kisfiának boldog 1 szülinapot kívánok!!!!!
Visszaolvasok.
Sziasztok! Köszönjük mi is a köszöntéseket! Aranyosak vagytok nagyon!
Mi is boldog hófordulót kívánunk Gergőnek és Gergelynek nagyon boldog első szülinapot!!
Köszi Csajok a hófordulós köszöntéseket! :)
11 hónap...el se hiszem...
Briginek is boldog hófordulót kívánunk!
Kellemes hétvégét, jó pihenést mindenkinek!
Mi holnap strandolunk először, remélem tetszik majd Gergőnek! :)
Ja ki kell cserélni a nyelőcsövét is... :(
Annamari Gergőjének is boldogságosat.:)
sziasztok..
Bidinem boldog hófordulót..:))
Gergelynek pedig én is Happy birthday...
Utólagosan és aktuálisan is boldog hófordulót a babáknak és boldog szülinapot Mercica Gergelyének! Kár, hogy nem jár már ide..
Gergőnek és Briginek boldog hófordulót!
Gergelynek nagyon boldog első szülinapot! :)
láttátok a híradót?a kismamával császár előtt lugot itattak savlekötő helyett...vérfagyasztó...
Nekünk olyan fürdőbugyink van ami kívülől fürdőbugyi belül pedig olyan vízzárós. 80-as 9-12 hóig. Simán kibírja ezt a szezont.
Ahammmm....:DDD Köszi! Akkor gatyaprobléma megoldva!
További ajánlott fórumok: