2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Szia!Gondoltam ma rád,hogy lehetsz!
Én ma jobban vagyok (remélem nem kiabálom el),csak a fejfájás gyötör de nagyon!
Ha úgy érzed nem javulsz,szerintem menj orvoshoz!Hogy megnyugodj!
Ancsa hogy van a náthád?
Nekem egyre rosszabb szerintem ez influenza. Nem tudok aludni, fáj a torkom, fejem meg már sebes az orrom. Úgy aggódok nehogy baja legyen a babának. Szerintetek az influenza tud neki bajt okozni?
Sziasztok csajok!
Camomille, akkor mégsem 3 hét van a két pocaktúrás közt, sőt még kettő se biztos.. :D
Te természetes úton szültél?
Üdv köztünk!Gratulálok a kis manodhoz!
Majd írj mi volt az uh-n!
Sziasztok lányok! Én még új vagyok itt, eddig csak szemlélődtem, de nagyon sok okos dolgot olvastam.
Én 10 hetes vagyok, épp ma megyek UH-ra.Nehezen jött össze ez a kis manó, de most "itt van velünk".csodálatos érzés!
Mindenkinek szép napot!
sziasztok
Camomille teljesen igazad van ha valaki olyan akkor teljesen mind1 mit ken magára és mennyit
És persze a gyors növekedés .... nekem soha nem voltak csíkjaim de miután 2 hónap alatt szinte a 3szorosára nőttek a melleim hiába kenegettem a bőröm azt már nem bírta
Sziasztok!
Ez szerintem is inkább hajlam kérdése, mint a krém minősége. Én nem kentem magam semmivel az elsőnél, mégsem lettem csíkos.
Viszont irigykedve nézem a fényképeken a pocakotokat! Nekem még egy deka hasam sincs, inkább befelé horpad, mind kifelé, pedig már 10 cmes a baba! a 14. hétbe vagyok és sehol semmi látványa. Kérdeztem is a dokitól, hogy hol van, ő meg mondta, nyugodjak meg, pont annyit nőt, mint amennyit kellett, és mitatta az uhn ahogy forgolódik:-)) Elképesztő mennyit, és milyen erővel mocorognak:-))
Sziasztok!
Én a kisfiammal reggel este kentem magam mikor kezdett nőni a pocak és nem lett csíkom. A dm saját márkás termékét használtam. Most ugyanazzal kenem már a pocit.
De sajnos ez genetika. Ismerek olyat aki nem kente magát mégsem zebrás és olyat is, aki drága krém ellenére zebrás.
Szerintem ami fontos, hogy ne hízzunk sokat és azt se hirtelen, mert ez még dob rá egyet.
Jaa, vagy akinek van már babája, hátha használt valamit...
Talán ha a többiek vissza olvassák eszükbe jut néhány módszer...
Szerintem, igen, jobb minél előbb elkezdeni...
Sajnos tudom, hogy ki fog repedni a bőröm, de ha valamivel csökkenthetem már annak is örülnék, de annyi mindent reklámoznak aminek a fele sem igaz, nem tudom mit kéne használni...
Én még nem kenem,de már gondoltam rá!
Már ilyenkor érdemes elkezdeni,megelőzés céljából?
Valahol azt olvastam,hogy aki hajlamos rá az mindegy mivel keni,akkor is ki fog repedni!:(
Nagyon cuki!:)
És itt milyen idős pontosan a picur?
Tettem fel egy két héttel ez előtti fotót a babynkről!
Sajna most frissebb nincs! Majd a 18 hetes uh-n lesz a következő!
Biztos szeretne anyukád végig melletted lenni!
Mindkettőtök oldala érthető!
Most mennem kell főzni,majd később jövök....