2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Akkor még odébb van. Azt hiszem én nagyon meg fogok hízni, már most látom. Minden hónapban ugyanúgy hizunk?
Én 9.-én hétfön megyek dokihoz,olyan kíváncsi vagyok:)
Mit főzöl?
Én majd lassan megyek fürdeni....
Ezzel én is így vagyok!akár mindennap belesnék!:))
Már azt hittem eltüntetek. Én még leszek mert közbe főzök.
Az 5. hónap körül kezdődtek.Akkor kezdtem el nagyon hízni.
Olyan megnyugtató amikor láthatjuk. Mindig úgy várom.
Én vagyok,csak összevissza ütögettem a billentyűzetet,javitanom kellett!
Én keddhez egy hétre megyek!Még olyan messzinek érzem!Már szeretném látni a kicsit!
Ne izgulj Merci,tuti minden rendben lesz!
mindenki elment???? egyedül maradtam???
Apajelölt éppen gardróbszekrényt gyárt hogy minél előbb ki tudjunk pakolni a gyerekszobából. Már kinéztem a bútorokat de még nagyon korai. Mi Kistigrisnek hivjuk a babát és néztem tigrises függyönyt meg tapétacsikot. Tök jó.
Lányok ti mikor menetk legközelebb dokihoz? Én kedden megyek afp-re, szerintem én leszek közülünk az első aki megy. Remélem rendben lesz. Meg uh is lesz.
Igen ez is benne van!olajozgasd most is hidd el halványulni fog,s a torna is segít:)
(ha zavar téged,mert sokakat nem zavar,bár szerintem sem nagy dolog,ha valakinek lazább a kötőszövet akkor sajnos kenhet bármit)
Én mikor kezdődnek a csikok? Még nincs eddig.
Én is úgy érzem,de a mérleg szerint 1kg-val vagyok több!Nekem a derekam vastagszik rendesen (ami amugy sem volt karcsú)!
Én is ennek örülök,hogy láz nincs!
Lajos,ez jó!:D
Na, ma én is kipróbálom. Nem mertem mérlegre állni, de úgy érzem hizásnak indultam. Nől a hasam meg a hátsóm. Nektek is???
Akkor az dm-es azt hiszem!Az enyém meg babydream,rossmannos!:)
Nincs még csikom!
jó kenegetést lányok:)
Dee szerintem ez genetika kérdése is.Én hiába kentem a pocim bármivel mégis csíkos lettem.
Bár nagyon érzékeny bőröm van.
Hát lehet h nem is jönnek de jobb megelözni és hidratálni,csak nagyon drágák a krémek,én sima babaolajjal kenegetem,mindig is azt használtam testápolónak,s egyetlen egy csíkom sincs,pedig volt hogy jojóztam!Hogy jobban vagy annak örülök!
Ancsa,remélem én is hogy legalább már valami segít!Még az a szerencse h lázatok nincs hála a jó istennek!Mi is az olajos pocin szoktunk bazsalyogni h megnől,tesóm szokta mondani hogy tán Lajos lesz a neve?Annyit olajozom:DDD
Gyorsan kihoztam a fürdőből, úgy kaptam még meg se néztem. Babylove a neve. Neked már van csikod?
Állítólag nem árt időben,még az elején elkezdeni!
Neked milyen krémed van?
Nemsokára megyek fürdeni,utána kencézek!Majd megfigyelem!:)
Még nem teljes a gyógyulás,de majd az oscilo...akármitől,hátha helyre jövök!
Veled mi újság?
Szia. Nálam helyzet javulni látszik. Nekem is van krémem, de még nem kentem be. Mikor jönnek a csikok?
befutottam lányok sziasztok!Ancsa láttam vettél olajat majd figyeld meg ha bekencepuncálod sokkal nagyobbnak fog tünni a pocikád:)))Tök érdekes:)Jobban vagytok???
Igen, nagyon sokan eltűntek. Nem tudom mi lehet velük, de majd mindjárt utánanézek.
Én már szedtem régebben amikor egy műtét utáni hosszadalmas lábadozásban legyengültem. Mamán mindig ezt szedi ha meg van fázva mert ő meg betegsége miatt nem sok mindent szedhet. Majd ird meg használt e. Remélem igen.
Inkább innen a fórumról hiányoznak....
meezy: aug. 1.
Mercica: aug. 1.
Pocak0515: aug. 1.
tina44: aug. 5.
elevensors: aug. 6.
Roni03: aug. 7.
bzsé: aug. 10.
stroke: aug. 10.
emike76: aug. 14.
Monalilla: aug. 16.
Krisztine: aug. 17.
Hóemberke: aug. 18.
ancsa84: aug. 19.
camomille: aug. 21.
Szusi20: aug. 21.
marcsi06: aug. 22.
Andili: aug. 23.
koxy: aug. 24.
Vik08: aug. 30.
Callista: szept. 2
moki-kopi: szept. 20.
Nehogy elfelejtsük a táblázatunkat. Már régen használtuk. Hiányzik róla valaki?
További ajánlott fórumok: