2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
jó kérdés, pontosan nem tudom, de köldök alatt jóval, mert még töpszli
pár hét és már tudni fogod épp melyik bordáda vizsgálja :-)))
én is nagyon várom már,főleg hogy a kicsivel akkor többet tudnék kimenni
meg ne keljen már így beöltözni
Ne nevessetek ki ha hülyét kérdezek, de pontosan hol helyezkedik el a magzatom ha 11 hetes vagyok? Mennyivel van köldök alatt?
Abban a pillanatban ahogy olvastam az üzenetedet, hogy süt a nap, hallom hogy az rtl-en mondja a műsorvezető hogy kisütött a nap és láss csodát kitekintek az ablakon és mit látok? Süt a napocska!!
Mondd hogy vége az idei rossz időknek és tuti úgy lesz! :))
milyen pozitúrában volt a pici, hogy egyértelműen kisfiút láttatok??
és pontosan mit is láttatok?
Mátéval 12kg híztam és szülés után 1 héttel csak 3 kg maradt, de az viszont ragaszkodó volt nagyon
most jó lenne csak 9 kg-t hízni......
ha most kinézek az ablakon látványban nincs rossz érzésem, süt a nap és az erkély előtti hatalmas fenyőka szép havas, a gond csak, hogy már lassan február közepe.......
na tényleg lépek, mert nagyon rosszul érzem magam így,h nem fürcsiztem...később jövök csajok! addig írjatok, h legyen mit olvasnom!
20. hét körül már szép a poci akkor már jobban fogunk kinézni :-))
végülis a tégla is egy forma:) a végén úgyis lufik leszünk:)
Itt is fos az idő, pörgetném a napokat, hogy végre tavasz legyen!
Viszont ma kellemes meglepetés ért! Megláttam az idei első fekete rigót, egészen felvidultam tőle! Jó lesz végre újra hallani a madárcsicsergést! :)
Hát én is kezdek tömbösödni:) pedig olyan büszke voltam a homokóra alakomra:)) most majd büszke leszek a panelprogramra:)
látványról ne is beszéljünk :-)))
megyek lefürdök, tegnap annyira szarul voltam,h csak bezuhantam az ágyba...
inkább örülj, a végén könyebben jönnek a kilók mikor a pici is hízik már rendesen
Szia!
Én kilóra nem híztam, de a derekam szépen vastagodik, kezdek nagyon aránytalan lenni... :(
És igen, látványra nekem is úgy tűnik mintha rendesen híztam volna!
köszi, akkor talán nem baj,ha én még semmit nem szedtem föl!
nekem mérleg szerint 1 kg,de most így 13 hetesen már van étvágyam is, de majd visszafogom magam és próbálok egészségesebb dolgokat enni
cukorterhelésnél mekkora mennyiséget kell meginni? remélem,h nem fél litert, mert én annyit vízből sem tudok...
Jó reggelt! Végre jól aludtam:)) úgy tűnik, h már minden apró dolognak kell örülni:) Az idő itt elég fos, de ez sem veszi el a kedvemet! Csajok, lenne 1 kérdésem: 12hetesen ti már híztatok valamit? Én még ugyanannyi vagyok, de mégis nagyobb a hasam,a mellem, látványra +2-3kg, de a mérleg ugyanannyit mutat...
Mi mindig mondjuk neki, hogy jön a kistesó, de még nem ért semmit, de mielőtt megszületne már valamit biztos fog érteni.
Jó reggelt csajok, :) Nekem tegnap volt meg a cukorterhelés!
Juci30, te is dunaújvárosi vagy ha jól tudom. Te mikor mehettél a labora a cukorterheléses leletért? Hány nappal később?
Na látom mindenki eltünt,akkor én is megyek Barátokat nézni!
További ajánlott fórumok: