2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Szia Merci!Mikor lesz erdmény?
Én 2-án megyek afp-ra!
Majd írj,hogy mi volt az uh-n!?Elhiszem,hogy nagyon várod már!Ismerős :)
Nekem meg az édes nem megy. Remélem lassan már elmúlik ez az állapot.
Pisilési inger javult valamit?
Borzasztó, hogy éjszaka ha korán lefekszem a 4 alkalom is megvan.
meezy!ha erre jársz...
úgy emlékszem,te írtad régebben,hogy írtak fel neked canestent!Kúpot is?És mi okból kellett?
Szia!
Az elején nem nagyon volt és inkább édesre vágytam, most meg már minden jöhet, de főleg a boci csoki :-))))
Muszály leszek odafigyelni, mert még a végén elgurulok, azt pedig nem szeretném.
Sziasztok Lányok!
Most olvasom Camomille, hogy Neked sem volt étvágyad. Alig bírok enni, és ha még éhes is vagyok, órákat gondolkozom rajta, hogy mit egyek, mert semmit nem kívánok.
16-án megyek én is AFP-re! Nekem is azt mondta ma a védőnő, hogy akkor csak vérvétel van és rá két hétre az uh. Mercica szerintem is csalódni fog kicsit, ha nem lesz ma uh neki...?! De aztán ki tudja?!
Védőnői méricske alapján 1,5 kg.-t híztam eddig és megpróbáltuk meghallgatni a baba szívhangját, de még nem sikerült igazán. A védőnőibe nem hiper-szuper kütyü van a szívhanghoz, de azt lehetett hallani, ahogy rugdos :) Kis édi-bébim!
Vérnyomásom kicsit magasabb volt, mint szokott, de ennek ahhoz is köze volt, hogy előtte voltam az okmányirodába és felvilágosítottak, hogy milyen sok összegű okm.bélyeg kell a papírokra az építkezéshez...
Én is voltam genetikain, de ez privát és miután mindent megnézett a doki volt egy kis 4d is. De jó felbontású uh-nál a 2d is nagyon jó.
Eddig nem sikerült képet feltennem, mert nentudok kiszedni, de majd próbálkozom.
Igen!
Épp a múltkor benézett a terhesség jelei fórumba egy 35. hetes körüli kismami, aki 12. héten is volt 4d uh-on. Volt fent neki kép róla, már olyankor kész baba, látszott már keze-lába.
Jajj, nekem is múlóban. Még van hányinger, de már én is sokkal jobban vagyok.
Már nem vagyok annyira aluszékony sem.
Most már teljesen. A 12. héttel véget ért az ólmos fáradság és megnőtt az étvágyam is :-)))
És ti? Fáradság, hányinger van még?
Nem-nem, sajna. Nem vállal már.
De nekem már régóta ő az orvosom és nem akarom lecserélni, ismer minden előzményemet.