2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Kicsit korai még megvenni mert babonás vagyok de azt mondta "még csak megrendeltem!!!"
De tényleg aranyos!
Hajt mint a zöldbab!:)
Igazából az a gond, hogy mivel ő 3x annyit keres mint én, úgy érzi, hogy mindent ő dönthet el... :(
Elég ha annyit mondok az ő kezében vannak a pénzügyek maximálisan...
A babakocsi csak még egy lapát volt...
Mindig kérnem kell... :(((
Ez nagyon nagyon szép Nyuszogó!
De rendes az apája!:D
Mi meg ezt kaptuk múltkor apájától,ezt rendelte meg!nekem nagyon tetszik oylan mintha én választottam volna!:))
Jaj csajok, bár még ez nem aktuális, de javaslom az olyan kenguru áruházakat ahol van játszóház. Mi már kétszer vittük a csöppet, olyan jó neki is és nekünk is, hogy szabadon szaladgálhat, nem kell annyira figyelni mert ott nem esik baja, minden puha és jó nagy terület. Az áruház is jó nagyon, olcsóbb mint a Brendon és átláthatóbb is. LEgalábbis a fehérvárit nagyon szuperül megcsinálták.
Amúgy a legtöbb ruhát a Tesco babaosztáján vesszük, ezek nagyon szupi minőségűek és nagyon jó áron vannak. Van pár Brendonos cucc háromszor annyi volt az áruk aztán semmivel nem jobbak.. és semmi vagány nincs bennük. A tescoban meg annyira király cucccokat vettünk, hogy a fiam nagyon jó pasi bennük. most pl egy bulldogos pólóban nyomja :D
Elolvastam!
Hát téged is megértelek,de a párodat is!
Még mi sem mertünk venni semmit!
Örülök,hogy oké minden!
És vettél valamit a bababörzén?
Állitolag Szegeden majd májusban lesz,én majd oda szeretnék elmenni!
3 napig volt barnázás, de nagyon minimális, a doki csak magne b6-ot javasolt, azt mondta nem kell megijednem...
Szombatra szerencsére már nyoma sem volt, így el tudtunk menni az állatkertbe!
4re megyünk. A férjemék sokat vártak mire sorra kerültek és ketten vagyunk, az kb 2X 40perc.. szóval lehet, hogy csak este 8 fele végzünk aztán még haza is kell érni. Elég istenhátamögötti' hely és nagyon rosszak az utak, jó hosszú lesz míg leérünk. lehet, hogy este már nem írok csak holnap.
Nem tudom mi vár ma rám, de a mai harmóniakártyám a Hold, ami a tudattalannal, anyasággal, ezoterikával van összefüggésben. A szó pedig ami kapcsolódik hozzá az a tisztesség.. remélem ez mind a jósnőre utal :D
Érdekes a heti horoszkópom is, bár nem hiszek a csillagjegyekre vonatkozó előrejelzésekben, de elgondolkodtató, mert így kezdődik:
Ez a hét számodra a megújulásról, és az újjászületésről szól. Vigyázz arra, hogy ne akarj hirtelen mindent megváltoztatni! Nem kell az életedet teljesen felforgatnod. Nem igaz, hogy eddig semmit nem csináltál jól, és most kell mindent kijavítanod. Ne legyél mazochista, vagyis ne bántsd magad! Ami eddig volt az úgy volt jó. Lehet korrigálni, de csak ésszel, és mértékkel.
Most letojom az időt!:D
De majd küld erre is a napocskát!
Hamarosan te is érezni fogod!:)
A barnázás elmúlt teljesen,ugye?
Gondolom most az idő nem szegi kedved!:))
Hátha később kisüt ott is!:)
De jó,hogy már Te is érzed!Én is egyre erőteljesebb mozgásokat érzek!
Kíváncsi vagyok én is ,mert már rég nem láttuk a picit!Jövök majd,amint tudok!
Nálunk borús az idő sajnos!
Szia Ancsító!:))
Azzal kezdtem h gyorsan elolvastam a naplód mert ugye 7 végén nem voltam!:)
Nemsokára láthatod a picurkát!Majd siess vissza a beszámolóval mert nagyon kíváncsi vagyok!
Itt gyönyörű idő van süt a napocska csiripelnek a madárkák!
Az én picúrkám meg ma reggel már nagyon aktív volt,lubickolgat!:))