2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Szia jól vagyunk!
Elvagyunk !
Nekem is nagyon tetszik a bútor!
Majd a bizalmát kell még visszaépíteni!De ha így halad menni fog és minden rendben lesz!:)
Te meg nagyon csini vagy!:))
Hóemberke csini a rucid:)
Én akárhányszor elmegyek valami jó kismama rucit nézni nem találok ilyen jót:(
Jajj, Andi, az nagyon fincsi lehet!!!! Amitóa kismama vagyok, belefulladnék a fasírtba is többek között. :)
akkor ebédre ott vagyok!:))))
Szia! Mi újság veletek? Apucival most már minden ok vagy még kéreted magad kicsit? A szobabútor az nagyon szép!!!! Megéri a megobcsátást.
itt vagyok én is, csak közben főzök:) kukoricás rizs lesz fasírozottal:) nyammmmmmmmmmmmm!
Nem tuti, nem tudta a doki megmondani tegnap, de olyan lányos formácska volt. Ok, a fiamnak is nagyon kerek a buksija.
Az a lényeg, hogy szereted! Dalma biztos már olyan nagy, hogy nincs elég hely forogni. :)
Jó étvágyat!
na itten vagyok sziasztok visszatértem:)
nagyon édike...kislány???ez már tuti???
jaaaaj,ennyi kérdés...
a galambok igaziak,van 20 belölük,kb...jól vagyun,a párom alapból nem normális,de én igy szeretem,egyébként a tenyerén hordoz a vitánk után...lányok???a Berni suliban,Dalma meg lustizik...nem nagyon mocorog már pár napja...néha belém rúg....ti jól vagytok???tök jó a felsőd amit vettél...megyek ebédelni,megjött a párom...majd délután...csáááá
Te meg nézd meg a babánkat, ugye, hogy lányos? Kár, hogy a kezecskéi, lábacskái nem látszanak. De olyan édesek voltak a lábai, annyira megpuszilgattam volna őket, ahogy ott hajlítgatta. :)
Szia! :)))) Jajj, ezek igazi postagalambok???? Annyira édesek! Meg a virágok is, tényleg nagyon szeretem a természetet! :) Sőt, az én kocsim is olyan zöld, mint a tiéd, meg olyan picike is, csak az enyém Fiat Punto. Jól vagytok? Párod normális? Lányok?
sziasztokk..
itt vagyok én is...
Hóemberke...
kuksizd meg a képeimet ha van kedved..miattad tettem fel,mert tudom,hogy szereted a természetet...remélem tetszeni fog....
mindenki jól van???nem olvastam utánatok,csak kicsit...
Úgy lesz,sztem nem fog morogni. :)
Az enyémet is lebeszélte egy-két emberke, de tegnap meggyőztem, hogy genetikailag nagyon fontos, hogy minél több orvos lássa, és ha gond van, akkor még időben szóljanak. Próbáld te is meggyőzni így.
Jó étvágyat nektek! :) És jó cseverészést. Puszi!
Kicsit visszaolvasgattam, jó sokat írtatok!
Szerintem se aggódj. Húgomnak a kisebbik lányánál mindig kitaláltak valamit. Alacsony lett az AFP-je, aztán találtak valami szív problémát, asszem, hiányzott a rekeszív, vagy ilyesmi, aztán kitalálták, hogy nem nő a comb mérete, lehet, hogy liliputi lesz a baba. Végig idegeskedte az egész terhességet, nagyon sokszor volt uh-n! És egy rendkívül jó eszű, okos, tüneményes kislánya született!!!! Múlt hétem volt 9 éves. :))))
Csajok,megyek megebédeltetem apát!Után megyek a randira (2 kolleganőmmel talizom)!
sziasztok
Azért a 30-40 perc sokkal jobban hangzik,mert ezek a rutin uh-k,a 11hetes és a 18 hetes is eléggé rövidke volt nálunk!
Meg a másik az,h nálunk őskori a gép,nem túl jol látszanak a dolgok!
Igen, én is erre gondoltam..Csak párommal kéne megdumálni.
Én is rákérdeztem a 4d rendelőben, azt mondták a 18-32 hétig jó.
Én el akarok menni a 18. héten, nem csak a babamozi miatt, hanem, hogy minden rendben van-e vele, aztán még egyszer majd a 28. körül... :)
Az én dokim a 20.hét körül javasolta,ezért megyek akkor!
Igen,addig még hízlalom!:D
Most látom az uh-s képedet!De szép kerek a fejecskéje tényleg!
Aham, én is így voltam, tök szimpi nekem is.
Aham, elmegyünk. Csak még nem tudom hány hetesen, félek nem bírok várni a 28. hétig.
Még nincs, megvárom, mit mond jövő héten a genetikus, és akkor kérek időpontot. Nálunk egy nőgyógyász csinálja otthon maszekban. Megbeszéltük a párommal, hogy ott 30-40 percen keresztül vizsgálják a babát, ráadásul egy szakember, ha bármi van, akkor azonnal kiderül. Neked még majdnem két hét... De addigra legalább már nagyon babaformája lesz a picinek. :)
Igen,nagyon dicsérik a dokit,akihez megyünk,állitolag ő az egyik legjobb ebben a témában!
Hát remélem!
Ühüm! Nekem is válaszoltak és nagyon szimpinek tűnik! Meg olcsóbb is mint itt!
További ajánlott fórumok: