2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Sziasztok!
Csajok, tegnap munka után fogtam magam és átugrottam Siófokra. Voltam a Brendonban, vettem kütyüt, tudom használni! Édesen ver a pici szíve.
:-))
Plusz megtámadtam a mekit :D (ez miattatok van), 2 sajtbi, egy krumpli, egy cola. Nem bíííírtam ki...
Remélem, nektek sikerül áttenni majd őt?!
Mert nálunk úgy működik, hogy elalszik este velem a mi ágyunkba, aztán átteszem az övébe és éjfél, egy óra körül arra ébredek, hogy "anaaa"... Onnantól kezdve köztünk van reggelig.
Ő lesz az első, azért vagyok ilyen pánikolós...:( 16 hetesen mondta a doki, hogy szerinte inkább lány, mint fiú (a férjem kisebb bánatára), de ezt ne vegyük 100 %-nak. A kromoszómavizsgálat úgyis megmondja egyértelműen, de az még 2 hét...
Ja, ha félreütsz valamit, fel sem tűnik, én is ilyen vagyok:)
:) az jó. Mikor tudtátok meg a nemét?
( Ja, amúgy biztos észrevetted, hogy én össze-vissza írok. :) Pörögnek a billentyűzeten az ujjaim és folyton elütöm a betűket :D:D
Bocsesz ;D )
Hallod, eszméletlen.. én sem merek kimenni és már velük is álmodtam most. Imádom az állatokat, de asszem bekeményítünk, mert apu allergiás és emiatt féltem a Nimit, ki tudja ő hogy reagálna. Anno mikor engem csíptek kiskoromban csak fájt aztán annyi.. de ma már az életünk is veszélyben van. Hova fajul a világ?? Apu is negyvenakárhány éves fejjel kapott egy olyan allergiás rohamot, hogy életében nem volt még olyan rosszul. :((((
Darázsírtás lesz.. nincs mese.. muszáj. Én meg terhes vagyok, és féletam a babát. Meg minden más családtagom, senkinek nem kívánom azt amit tudnak ezek az agresszív lények okozni.
Ha pihikézel otthon akkot remélem felnézel a fórumra is :)
Apu viszi a kisebbik macskát ivartalanítani.. jahaaaj.. cegényke! De muszáj, a nevelő anyja, az én kis szaros Willow-m is áprilisban tűnt el pár napra és derült ki később, hogy bebabásodott mint ÉÉÉÉÉN :D:D
Nemsokára megyek a genetikára!:)9:20:)
Sietek majd hozzátok!
Addig is jók legyetek,pusssz!:)
Jó reggelt! De korán valaki!
Nimi még alszik netán?
Látom pihikéztek már, remélem holnap lesz mindenki egy picit legalább!
Jó éjt!
Sziasztok csajszik!
Hóemberke drága, tessék pihikézni!!!
Nyuszogó lány, erre az afp-re mondják (és cáfolnak rá legalább annyian) hogy: kisfiú! :D
Nagyon szorítok holnap értetek! Siess a hírekkel hozzánk is! :))))