2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
köszi:-)
egyébként terh.cukron csak szendvicset,meg üditőt kellett innom.Azt mondták tök hülyeség,hogy ezt a sok szart itatják az emberrel,az a lényeg hogy hirtelen megterheljük a szervezetet
Kiváltottad már a cukrot? Nagyon sok... :(
:)))
Az enyém szereti apa kezét rugdosni... :)
Szia Zuzmo! Örülök h jó lett az eredményed!! És a pocid naon szép!! :-))
Jól van, ez jó hír! Én pénteken megyek brrr.... :(
Nagyon jók a pocakos képeid és a bébi is édes! :)
nálunk is ha apa odteszi a kezét,Dorci nem olyan izgága.Én azt mondtam erre biztos szégyelős,de mit mondott apa szerintetek:nem szégyelős,hanem megnyugszik
tettem fel új képeket,tökéletes lett a terh.cukrom,csak vasat irtak fel,kicsit vérszegény lettem,de ez a legkevesebb
:))
Akárcsak az enyém...
Menj és cserkészd be... :)
Hát ez tényleg csúúúúúúúcs!
Megyek is és el újságolom apának!Majd forgatja a szemét :DDDDDDD
Ühüm, én is így voltam vele! :))
Ráadásul hetente új áru érkezik! De le is foglalhatod és később rendeled meg, ez a legjobb... :)
Áááááááááááááááááá mindjárt megrendelem az egészet!:DDD
Ugye? Főleg a lányka rucik, a fiúké szegényesebb... :)
Gréti általában szégyenlős,ha apa odateszi a kezét!
Callista ez az oldalt piszok jó!Kösziköszi:DDD
Nekem is szokott néha hullámozni, de azt a Balázs még nem látta, csak érezni szokta esténként ha odateszi a kezét...
Képzeljétek Gréti tegnap óta egyfolytában pörög!
Végre apa is érezte rendesen,meg is lepődött,hogy mennyire izgága!
És már kívülről is látszik,hogy csak úgy hullámzik a pocim!:)
Írd be a keresőbe, hogy ruhafalva! :)))
Callista elküldenéd az oldal címét,ahonnan rendelted a kisrucit?
Halihó!
Én már megint akkor jövök,amikor mindenki elment!
Nyussz nagyon helyes az apacuka!
Édesek a kisruhák,és a kocsi is!
Meezy ti is olyan aranyosak vagytok!Szép nagy hajad volt!
Vio mi a helyzet Bogival?
tényleg megyek...csőőő....megveszem délután az anyagot...és neked is lessz szép táskád...
hááát akkor hogy mondjam,összehúzódik a méh,mivel az egy izmos,rugalmas valami,szeretne összemenni az eredeti állapotára,de mivel nem tud,feladja,vagy nem tudom mi..de nekem nagyon gőrcsös fájdalom...szar....egyébként ez az elejétől van,de akkor még nem érezzük...szerintem erről valaki hozzáértő ember többet tudna mondani,én csak azt érzem,hogy kellemetlen....
mekkorát szeretnél,irj kb méreteket,ez amit én csináltam,az 40x30-as,fogj egy centit és mérd ki,hogy az elég-e,nem túl nagy,de szerintem elég...nem kell nagyobb...
Ráhúzódik a bőrkéd? ezt nem értem..
megyek mosogatni,meg egy kicsit pihizni,és enni is kellene,de nem rég ettem,de azért elfog férni...majd jövök...csőőőőő kutya...
Én nagyon örülnék, elfogadom! Igaz, nekünk már van egy táskánk a kocsihoz, de utazáshoz jól jönne egy!
De csak ha ráéérsz,nem sürgős, és mondd meg a költségeket (postaköltséggel együtt), és azt meg fizetem neked!
Színre vmi fiúsabb kellene. Vagy unisex.
na az a hab atortán,amikor szegényre ráhúzódik a bőrkém,és ő meg mozogni akar...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁá,az nagyon szar...
További ajánlott fórumok: