2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
én is megyek, mindjárt jön a rolós és bugyiban vagyok:)
oké, pihenj csak! holnapra egy nagy kalappal!
jó pihit, megy a drukk holnapra
hát, nincs nagy választék..azért találtam 2-t...Az egyik nagy egy picit még, de azt szánom júliusra (csak lehet,h addigra kicsi lesz...)
De mondta az eladó,h csak június közepéig kapnak újakat szinte mindenhol, utána már csak csökken a választék:( ezért megvettem, talán jó lesz majd!
almaecet iható terhsesség alatt??
milyen fura, hogy egy hóember a nagy melegben vizesedik... :)
Megyek vízszintbe vágom magam, mert megfájdult a derekam. Pihenjetek ti is sokat!
Andi jó szórakozást holnapra!
És szorítsatok, holnap (is) vizsgázok!
Most kicsit eltűnök, meg kell mosni a hajamat, becsavarom, aztán felpolcolom a lábam megint. Jók legyetek, pihikézzetek!
Na, akkor ha kipróbáltad, írd meg, milyen a hatása! Bioboltok is vannak Móváron, megnézem mindenképp!
hááááááááát én igazából el sem tudom képzelni...De a júl.-i az szinte kötelező, párom öccsének lesz,és a férjem lesz a tanú..Legalább a városban tartják! Majd elvitetem magam haza, ha nem bírom, lepihenek és talán később visszanézek...
Ha valaki megvenné a lakásomat, lehet, mi is csak azt a lakást tudnánk megvenni. Belül nagyon tágas, és kellemes az egész! Meg főleg, hogy mindenkinek meglenne a saját birodalma.
sűrű program
nekem inkább a ruhával lenne gondom, néha már így sem tudok mit felvenni :-(((
Nem irigyellek, most nekem sem lenne kedvem bulizgatni.
Ez régi építésű ház,vastag falakkal, alapból nincs nagy hőség, csak a Nap ne sütne be...Nincs olyan meleg,mint pl. egy panelban, de annyira nem hűvös,mint egy családi...
Szegénykém, nem irigyellek, mi is megyünk 6-án. Az augusztusira el fogtok menni?
mármint a csipkebogyó teába tesznek sokszor hibiszkuszt..
de szuper lehet, nagyon jónak tűnik, ezért még a meleget is kibírnám :-))
Most én is többet fogok, mint az elsővel.
aha, teát :)
ne ijedjetek meg, a csipkeogyóban legtöbbször van, de úgy szerintem karcsú, inkább vettem külön hibiszkuszt. de még nem próbáltam
Jah, arra tényleg nem lehet. Viszont vannak rá jó fényvisszaverő reluxák. Mi is néztünk egy nagy, tágas lakást, új építésű, de ott is csak tetőtéri ablakok vannak, ezért nem tudom, jó lenne-e. Ki lehet azért bírni? Mert árban tök jó, a fiamnak a legfelső szinten lenne egy saját, 30 m2-es birodalma, a Fannikának meg lent mellettünk egy szép nagy szobája.
Hűha, hát én fogok vagy 25 kilót hízni, ha most itt tartok:(
Egyébként engem is leköröznek lassan az öregek (szintén 3.), és csak szuszogok a lépcsőfordulókban.
én csak a másodikra jövök, de Máté cipelteti a majdnem 10kg-ját.....
ööö.. drogéria alatt biooltot értettem.. én nem kaptam a dm-ben, bár lehet neked szerencséd lesz a rosmannal.
Nem tudom,h hogyan fogom bírni a holnapi lagzit!???Lehet,h esküvő után eszünk pár falatot és lelépünk..De ez még hagyján, kell még mennünk júl-ban, meg aug. elején is..
Nem tartom be amit mond, mert hülyeségeket beszél. Pl. Eltiltott a sok folyadéktól (ami nálam max. 2 l volt, ha odafigyeltem), hogy ne vizesedjek. A dokim majd felrobbant, mikor ezt elmondtam neki.
Azt inkább ne is akard megtudni! Mire felmászok a harmadikra, hűűűűűű, nem semmi!
Sok öregasszony lakik a házban, mindig irigykedtek, ahogy felszaladtam a lépcsőn, kettesével vettem a fokokat. Nevettek, és mondták, "valamikor én is így futottam ám!" :)
Most meg! Én irigylem őket, lassan már ott tartok.
12kg-ot, ezért is sokallom már most a 9-et
én kb 15-öt, de nem számoltam már az uccsó pár hétben, lehet még többet. azt tudom, hogy miután megszültem, 7 kg volt rajtam felesleg. Két héttel későb meg kb 3-4 kg plusz.
További ajánlott fórumok: