2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
ha más nem,akkor nekem hidj,olyan fájásaim voltak,hogy az NST majdnem szétugrott,de nem szültem meg szerencsére...nem olyan egyszerű,és mercinek is már mióta visszatartják...erre gondolj...
Vio,nektek meg nagyon jó pihenést,érezzétek jól magatokat...merre utaztok???
de az elötted hozzászólásból kiderűlt,hogy méééééééééégis..:)))
én még nem estem el,de ami késik az nem múlik...pár próbálkozásom már volt,de én mindig az agyborulatos macskámban akartam elesni,mert az udvaron mindig láb alatt van...:)))
Igen, ha apa hazaér indulunk nyaralni, pénteken jövök csajok!
Ancsa, ne aggódj, nem lehet ilyentől baj mert oda van rá figyelve. És megszülni se olyan egyszerű korán, látod.. Mercicának és Meezynek is visszatartották. Szóval nem kell aggódni, mert nem durvulhat el a dolog nálad hisz nagyon odafigyelszt te is és az orvos is. Persze azt megértem, hoyg már eleged van.. de sajna vannak dolgok amik ellen nem tehetünk. látod. Én is ilyen érzékeny vagyok a nyavajákra. De nem lesz baja a babáinnak, erre kell gondolni! :)
Biztos minden rendben lesz Ancsa! Ne sírj!!! Lehet, hogy nem is a veséd fáj, hanem csak a derekad. Az meg teljesen normális terhességnél!
Ezek szerint nem csak én vagyok ilyen bőgős??? Az utóbbi 2 napot úgy, ahogy van, végigbőgtem. Aztán megnyugodtam, aztán megint bőgtem... Nem tudok magyarázatot sem, csak úgy kitörök! Azért a párom elég türelmes, neki sem lehet könnnyű, hányszor leordítottam a fejét szegénykémnek!!!
hát szabad kigúnyolni bőlcs öreganyáinkat????...:))))
hogy ti milyenek vagytok...:DDD
szia Merci....
kapod még a gyógyszereket???hogy vagytok,biztos tele van már a hócipőd a kórházzal... de még egy kicsi,és tényleg már csak a jóra fogsz emlékezni...:)))
Szia Merci!De jó,hogy jelentkeztél!
Még visszatartják Kistigrist?Vagy már megszülethet,ha akar?!
Ti ma indultok nyaralni?
És meddig lesztek oda?
Hóemberke,Bancsa még szerencse,hogy nem történt baj!
Képzelem,h megijedtetek!Vigyázzatok magatokra!
sziasztok Csajok!
Kicsit benéztem én is.....
Már bőgtem egy sort,mert hiába szedtem be egy egész doboz gyógyszert,szart se ért....
Fáj a vesém,a folyásom se oké....
Alig várom,hogy holnap legyen,és történjen valami,mert így megőrülök!!!!
nagyon félek,hogy nehogy baja legyen Grétinek,vagy koraszülés legyen belőle...
Ráadásul a tenyésztés eredményes is csak kedd v szerdán lesz meg....
Addig meg lehet nem is kapok semmit!?
Akkor ez a bölcs okosság tuti igaz! Mert én télen ültem seggre még a legelején. akkor meg az volt a szerencsém, hogy hosszabb, jó vastag kabát volt rajtam, plusz a seggem alá tettem a kezemet. A seggreülés is veszélyes egyébként!!! Bancsának is lánya lesz, ő is seggre esett. Elgondolkodtató...
De mi a helyzet a kis Lilikével????????? Judit, neked lehet, mégis fiad lesz?! Vagy fiús lány, ahogy mondtad!? :)))))))
Sziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Jaj de jó hallani felőled! Ez mit jelent? már nem is tartják vissza????