2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
azta..:))
édesek..:)
Berniék is együtt fürdenek,időnként ott hagyom őket pár percre,még kiszaladok törülközőért vagy valami,szerintem akkor történhetett valami,arcába ment a víz vagy valami..nagyon utálja,persze Berni szerint nem volt semmi,én nem harapnám meg az ujjamat értük..imádnak pacsálni..
Sziasztok!
Nálunk nagyon bejön a hajmosás. Mivel együtt fürdenek, együtt is mosnak hajat - ha kell, ha nem. Még arra is képesek, hogy naponta sima vízzel lemossák a hajukat, ill. csak bevizezzék csak azért, hogy hajszárítózzunk. A kicsi élvezi a legjobban:) Igazi nő! Lefekszik a kiságyba, és úgy kell megszárítani a haját, közbe simogatja a fejét, hogy hol szárítsam még...:)
Én egyszer kipróbáltam, amikor Gergő 6 hónapos volt, és az első fogacskák kibújtak, de nekünk nem igazán jött be.
Én ennyit tudok róla: naponta 3x 5 golyó kis vízben feloldva. Persze, már nem szükséges a víz, szerintem, ha beteszed Bence nyelve alá, akkor ott szépen elolvad. A Kismamablogon amúgy 1-1 golyót írnak. A dokink annak idején azt mondta, hogy az első pár napban még nyűgösebb lehet a baba tőle, és majd csak utána kezd el hatni, tehát folyamatosan kell adni, kúraszerűen, nem csak hébe-hóba.
Itt még olvashatsz róla:
Nyugalmas estét Nektek!
Sziasztok!
Végre sikerült kapni chamomilla 15ch-t! Mennyit kell adni belőle Bencének és hányszor egy nap? Folyamatosan kell vagy csak ha fáj a foga? Vízben feloldva? Köszi!
de besz@rás,megint a rendelésre kellett mennünk,odaálltak 20an az ajtóba,csakhogy mi már ott voltunk elsőként és 2 órára volt az időpontunk is..ugyhogy kértem egy gyönge elnézést,és átléptem a tömegen..mindenfelé prüszölő,köhögő gyerekek,remélem nem szedtünk össze semmit..
a mellettünk lévő rendelőben pedig helyettesítés volt,felnőtt rendelés..mindenki maszkban,még a doki is,kinézett egy pillanatra,akkor láttam..fasz@ mondom,bizalom gerjesztő..
de ma elhatároztam,dokit váltok,én többet nem megyek ide,jövő héten megkeresem az új doki nénit,és beszélek vele..
találtam egy másik orvost,aki itt rendel közel és nem a világ végén,és külön van a rendelője a felnőttekétől..ez már így nem állapot,ami itt megy..
most jöttünk az oltásról..mi csak egyet kaptunk,prevenar emlékeztetőt nem..
nem is bántam..
9200gramm..
és 78 cm..
elhagytuk végre a 9 kilót mi is...:))
Nálunk se tartozik a kedvencek közé a hajmosás,régebben Gréti is nagyon sírt,mostanában csak nyekereg kicsit!Apája,vagy mamája szoktam neki mosni (mivel én hajolni nem tudok),igyekeznek minél hamarabb végezni,én meg közben próbálom elterelni a figyelmét!
Szárítani is jó sokáig kell már,mert olyan dús a haja,főleg hátul,akárcsak nekem!:)
Sajna Petra az én lábaimat örökölte...Ami csak annyiban hasonlít egy őzikééhez, hogy néha szőrős:D
Szóval a hossza jó lenne, mert 18-as a lába, de annyira dagi lába van, hogy bele sem tudom varázsolni a csizmába, a cipzárt felhúzni meg aztán képtelenség...
Vékony lábú csajokra való...
Egyébként én a mai napig ezzel küszködök, egyedül a Deichmannban kapok olyan magas szárú csizmát, amit szoknyával is felvehetek, mert végig össze tudom cipzárazni:)
nagyon szép..:)és ez kicsi neki?azta.
megnéztük a videókat..
zabálni való..:)))
már akartam kérdezni,kinél hogy zajlik a hajmosás?nálunk igen hangosan,mert ugy ordít,mint a sakál,annyira fél,hogy remeg,mint a nyárfalevél,de nem tom miért,fél a víztől,pedig nem esett bele vagy ilyesmi..
Sziasztok!
Érdekel valakit (lányos anyuka)egy rózsaszín bőr vadiúj kiscsizma? 20-as méret, bundás belsejű. Petra torkos lába nem fér bele:( 2000 ft-ért odaadom. Képek a naplómban.
Gondoltam megkérdezem, mielőtt felteszem a teszveszre...
halihóóó
kihaltunk.... :)
De durva!!!!
Épp reggel ettem májast, belenéztem mi van benne el is ment az étvágyam...
Sziasztok!
Én is nagyon szorítottam nekik! Belegondolva már az mennyire borzasztó ezeknek a gyerekeknek, hogy hozzá vannak kötve a csövekhez amik életben tartják ,szívecskére várva. Annyira sajnálom őket!!!
:)
heléna27 pedig kisfiút..:)
hát erre tényleg nincs szó..
tényleg annál nincs borzasztóbb,mikor egy gyereket temetnek...
nyugodj békében drága Lacika...
igen, engem is azóta ráznak meg ennyire, mióta megszületett Gergő.
itt a hoxán is annyi szörnyűséget lehet olvasni, és nagyon sok cikken sírok, ami kisbaba/kisgyermek elvesztéséről szól. :((
Próbálok én is "menekülni", de vannak olyanok, akik nem tudom miért, de nagyon közel állnak a szívemhez, és az Ő történetüket végig követem, ilyen volt Lacika is...:( Egy gyönyörű kisfiú volt, aki szinte egyidős volt a mi babáinkkal, talán Őt ezért szerettem meg ennyire, és nagyon sajnálom. :(
Amióta nekem is van gyerekem, nem bírom az ilyeneket, annyira sajnálom a babákat....
"menekülök" az ilyen riportok, cikkek elől, annyira félek a rossz kifejlettől...