2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Stella ez azért tök jó hír :)
A vérvétel tényleg nagyon gáz volt :S
A párod meg nevetséges.... miután nem ő van egész nap Hunorral, már miért tudná jobban a dolgokat mint te
Örülök neki, hogy a doki szerint is valószínűleg ki fogja nőlni, nagyon bíztam benne, hogy így lesz!
Hát a vérvétel, az gáz...Szegény kicsike!
Dia, Nóri egyre királylányosabb!:)))
Nagyon helyes!
lemi nem tán??? most olvasom a kanalazási sikereket!...hát nem lesz csirkepöri evés cumisüvegből??? :-D
ügyes kis csaj lulu bébi!
lemi: csak így tovább, üzenenm lulunak!
monik: édi gréti pancsi!:)
kocska látom anyóshergelésre még írogatod a naplót:-D új vidi meghívóval....
:-D
stella örülök a jó híreknek! a vérvétel iszonyú lehetett, de túl vagytok rajta...a férjed méér dumál hülyeséget? :-D szedd rendbe az irháját... :-)
ahogy olvastalak, eszembe jutott egy tanulmány amit régebben olvastam valahol a neten, hogy főleg a fiús apákra jellemző, hogy utódjukat csak egészségesnek tudják elképzelni, ezért se a kisebb, sőt a nagyobb megbetegedésekről sem hajlandóak tudomást venni, azok meglétét tagadják és a tagadást komolyan teszik, mivel el is hiszik...vagy vmi ilyesmi....szóval mondjad neki ne legyen ilyen gyepes agyú, mint ebben a tanulmányban a pasik, a gyereknek semmi baja, de ha gyanúsat tapasztalsz azt szakembernek látnia kell...és inkább 10 potya dokivizit, mint ne vinni egyszer mikor kéne...
Rákérdeztem,hogy nem lehetne-e az újjából,azt mondta az kevés,attól több vér kell nekik,amennyi az újjából csöpögne!
A férjem azt mondja,majd most lesz beteg,mert odavittük a rendelőintézetbe,ahol beteg emberek fordulnak meg!Szerinte túllihegem és ha tehetném minden héten vizsgáltatnám a fiam!
Mondtam neki,hogy inkább 10szer vigyem úgy,hogy azt mondják nincs baj,mint egyszer már későn nagyobb baj esetén........
Na szép kis napotok volt.:(( A vérvétel elég gázul sikerült. Na én ezért nem engedtem, hogy a karját szúrják meg. Az újából meg szépen jött.
A férjed miért csinálta ezt ? Tényleg te vagy többet Hunorral, te látod. De nyugi biztos minden rendben lesz. :))
Sziasztok!
Nem tudtok véletlen valami oldalt,ami segítene abban,hogyan magyarázzak el ötletesen majd dolgokat a lányomnak?
Pl. egyszer olvastam egy jó kis történetet arról,hogy hogyan lehet leszoktatni a cumiról.
Valami manó jön éjszaka,aki elviszi a kisebbeknek a cumit,mert hogy ilyen nagy lánynak már nincs szüksége rá,meg ilyesmik.
Olyan jó lenne ötletet meríteni,hogy lehet játékosan nevelni.
Ha valaki tud ilyet vagy hasonlót,elküldené nekem a linket? Megköszönném
oké, köszi!
a dologélt próbáltad? uncsitesóm arra esküszik
Gondolom...
Épp azon gondolkodok,hogy dentinox gélt veszek az még nekem is jó :)
De az ujjra húzható fogkefét is beszerzem már
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!