2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Hú ez nagyon tetszik,de lehet ebbe fagyna meg lánykám ....Lassan pedig kellene neki keresztelőre keresni valamit
Na, majd amikor a számítógépért meccseltek! :D
És mindig a gyerekek nyernek! :D
A játék ideje alatt minden nap 3 aukciót megjelölünk tv futó aukciók közül - ezek a nyerő aukciók. Az aukciók terméklapján egy kép jelzi ezt. Találd meg a nyerő aukciókat és kattints a "Nyerő aukció! Kattints ide!" feliratra!
Akkor nyerhetsz, ha miután megtaláltad mindhárom nyerő aukciót, azon a napon aukciót indítasz vagy licitálsz
És wellness hétvégéket sorsolnak
kis ügyes!
nóri a távirányítóért majdnem mindenre képes...tudja hol lakozik a HATALOM :-) mert nálunk akinál a távi annál a hatalom:-D
Hogy mondjak valami hírértékűt is:
Képzeljétek, Luca egyre ügyesebb a földön... Szerintem néhány nap még és rendesen kúszni fog.
Kíváncsi leszek igazam van -e...
nem :)
Most épp a nyerő aukciókat keresem.Ha valakit érdekel írjon
Jó vadászatot!
Remélem, nem bántottalak meg! :))
Van egy kis szekrénye + egy nagy könyves polc átmenetileg ott vannak a ruhák ..amiket már kinőtt azok egy nagy dobozba a kiságy alatt + a megnyert kicsi ruhák lent a tárolóba egy dobozba.
Hát jó esetbe kapsz érte annyi pénzt ,szerintem nem is annyira fiús csak egy csipkés kisfelső kell hozzá és már lányos is
cicaidegesítő játék...
Ez pont olyan! A macskának, ha ilyeneket elhúzol előtte, pofozhatnékja támad...
Ha valami eladó, Riettben bekapcsol a vadászösztön...? :))
riett EZ fiú ruha :-D te kis mániákus:-)
most fotóztam mert lököm fel a tvre, mindjárt rakok a naplóba képet és megnézheted.
:))
De izgi lenne! :))) És melyik név tetszett meg? Lehet ő majd tényleg Leonetta lesz?
Kíváncsi vagyok amúgy, hogy a fórumról ki lesz legközelebb terhes! :)) Én még másfél évig biztos nem...
:S Olyan gyorsan nől , és nagyon megtetszett 1 lány név ,és a sok kicsi cuccok ........stb
Most épp a próbálkozós napok jönnek és lehet bele vágunk
Az! Én is csak most érettségiztem... azt' már 32 éves is lettem...
Meg nemrég még itt lógattam a lábam otthon a terhesség előtt egyedül... most meg már 7 hónapos a kiscsaj, és megint tél van... :DDDDD
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!