2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Igen valóban írhatott volna levelet.
De nekem még mindig nem világos miért csinálta, ha eddig olyan becsületes volt ? Valami más is állhat a háttérben... :)
Kihagynám :DD
Bár lehet ép akkor kelünk :)
a levél kamu ez már fix.
mi van akkor, ha nem jött meg a szállítmánya a nőcinek és próbálta elhúzni a dolgot....
én is néztem a pozitívokat...
Nem ez nem lehetséges. A tv-re csak úgy tudsz regezni, hogy postán kapod a kódot.
Meg megnézed a felhasználó neveket és vannak emberek akik árulnak most is. Szóval azok valós emberek. Ott van pl. R-iett is köztük
Jó nagy ganyéláda nőszemély!Pedig az elején minden rendben volt vele!!Sajnálom hogy így jártatok!
Erre van egy jó szólás:
Nem azé a madár aki elengedi hanem aki megfogja!
Most biztos jót röhög mindenkin,aki elküldte neki a pénzt,s cserébe semmi se jár!:(
Hát szerintem ez nagy kamu vagy ha nem akkor a magyar rendőrég szép oklevele helyesírásból :) Nehogy má egy rendőr őrnagy ilyen levelet írjon ??? Én se vagyok 100%-as helyesírásból, de ez ?? Szerintem egy másodikos kispajtás jobban ír :DD
Meg mint amit mondtam, hogy biztos vagyok benne, hogy a rendőrség nem írogat freemailról. Ez is elég durva volna. Miért ne használná a rendőrségi címét ha ez olyan hivatalos dolog ???
Ez a levél Horváth Zsuzsanna e-mailjáról jött vagy az őrnagy asszonyéról. Mert ha zárolták... , meg egyáltalán hogy lehet egy e-mail címet zárolni ??? Szóval ez nagyon nagy bakikkal teli levél.
Na de kíváncsi leszek Szimonic anyósa mit mond hogy Kiss Katalin őrnagy létezik-e és ha igen, egyáltalán valóban ő írta-e a levelet, vagy valaki visszaélt az ő nevével. Mert akkor plusz feljelentés hivatalos bla-bla-bal visszaélésével.
Tiszta krimi. Jobb mint a CSI :))
Na megy egy kérdésem van ami nem tiszta. A csaj tele volt pozitív visszaigazolásokkal ez idáig. Mi történt, hogy most átba@a a népet ? Mi érdeke lett volna ha eddig tök becsületes volt. Meg hát tudhatná, hogy ebből rendőri ügy lesz. Szóval sok, nagyon sok a kérdés amire nem áll össze a kép.
Na majd lehet éjszaka :)))
igen
4 óra múlva gyere vissza nyomni:)))))
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!