2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Lemi!
Boldog 8-at Lulunak, hogy rohan az idő.
Ha érdekel, 14-én lesz a szomszédban bababörze, ráértek gyertek el hozzánk és közben vásárolhatsz is. Részletek a kimamaujjhegy.hun
Nekünk is a Nuby jött be Lilinél, az nem csöpög, a többi csőrössel eláztatott mindent, a tejet még mindig abból issza, mert félálomba sem tudja kiönteni.
Szerintem nem baj, ha csak 3x eszik tápszert a baba, lassan már a 2 is elég, ha jobban bejön neki a kanalas kaja. Zsófi már csak hajnalban szopik, mert napközben nem akar, ezért inkább írattam neki tápszert, abból mondjuk betol 3x 250-et.
Uhhhh...
Lulunak boldog 8. hónapot!!!!!
Öcsikémnek meg boldog 21. évet!:)
íSzerintem jönnek a felső fogai Annának, mert tiszta nyügi tegnap óta. Állandóan nyomja a felső ínyét a vállamba meg az államba.
Olvastam hogy Ti jó sűrűn szopiztok. Én tegnap kezdtem hogy Őt figyelem és akkor szoptatom amikor jelez. tegnap 5x akart. ma kiváncsi leszek.
A csörös poháratok hol nem csöpög? a csőrén? mert nekem ez a mamos csöpög mint a fene.
Hali!
Írni tudok, de még csak várom a végét én is. 110 bruttóról volt papírom, 2008 januártól júniusig a TGYÁS 75 körül volt, néha több, majd a GYED kb 10-zel kevesebb. most májustól a TGYÁS kb az annyi mint akkor a GYED, és még a mostani GYED nem jött meg, én is kíváncsian várom mennyi lesz.
upsz...látod milyen eszes vagy....kipróbálom ma.....:(
de nem hiszem...
nyomtam
írtam a csajnak, hogy küldje a csomagszállító számát és utánaérdeklődöm a postán!!!!!!!!!!!
Persze én ezt tudom. Sőt Ő is. ( 3 utcára laknak)Egyébként semmi gond vele, ott segít ahol csak tud, csak ezzel borít ki néha, mint tegnap is.
Igazából ő úgy gondolja hogy nem kell annyira alárendelnem magam Pankának és én diktáljak, ne a gyerek.
Sziasztok
Stella ez marha idegesítő :S
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!