2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Culko!
Te Szolnokon tanultál, jól emlékszem? Mikor végeztél?
Jaj Dia nem írtam Maci ügyben, bocsi, de most húzom mert minnyá lefordulok a székről olyan fáradt vagyok. :( Holnap ígérem.
Jó éjt éjszakások !
Képzeljétek mi történt!
Ugye Oli els kanál elfogadása Pirinél a sütőtök volt, de azóta minden jut is, marad is volt, meg rázkódás, meg fintor, meg öklendezés, meg laza nyelvel kilökés......és MA benyomott 1kisüveges tökös-alma bóóti pempőőt és ahogy a nagykönyvben meg van írva,úgy tátotta a száját kanálra.
4edszerre melegítettem meg, nem hittem el, hogy tényleg megeszi az egészet.
csináld meg ha szeretnéd, sok tárgyadat elfogadnák.
megcsinálom most, kihasználom, hogy nóri egy angyal, jobb mint meló meg nonó mellett. azt tervezem, hogy majd hazajövök a melóból és akkor csak nonó van, most meg amíg alszik meg éjszaka igyekszem tanulni, meg aztán apa és a szüleim is segítenek.
jó estét!
FNK-ba mi is kééééérünk belépést!!!
Lemi, hihetetlen, mit vártál arra a rohadt fogtündérre, hát nem eljött végül?:DD
Ugye, milyen jó a profi a háznál? Az egyetlen noooormális fogorvos! :)))
Kocska, neked amúgy jók a fogaid? :)
Törcsi... látom, ti is kinőttétek a kádat... hát Luca is... most mi a fenét csináljak? Vegyek nagyobbat? Mondjuk muszáj leszek... nekünk nincs kádunk... :((
Az unokaöcsém most 2 és fél éves, de zuhanyfülkében nem hajlandó fürdeni, üvölt... Múltkor is lavórban kellett vendégségben fürdetni... szóval szép kilátások!
hiába aki profi...
:-D
POCOK hol és mennyiért veszel fogtükröt?
Sokat gondolok rád, mert valószínű inygyulladásom van, na persze ezen a tükör nem segít, de már rég akarok egyet.Sikálom mint az őrültek, meg öblögetek a sárga löttyel, de nincs vmi jó ötleted?Neked hiszek!
Én szóltam már soxor és ott is van a tetején,h.ha szerepelni akarsz benne irj kocskának
aki írt az betettem
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!