2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Én is ennyit kaptam!
Ki is vagyok akadva rendesen....
34000 mire elég?Semmire!!!!!!!!!
Pedig nem vagyok telhetetlen..
Ebben a TGYÁS vs GYED témában az a baj (vagy épp nem), hogy (majdnem)mindenki más és más.
Még ha valakivel egyezik is a bruttód, nem biztos, hogy az egyéb juttatások is egyeznek(sőt), és ugye akkor már nem is tudod összehasonlítani a sajátodat máséval.
Aztán megannyi tényező, adójóváírás, van-e még gyereked...
Nem egyszerű ez a pénzügyi oldal, na...
én meg 7 ezerrel kapok kevesebbet mint tgyást, akkor miért is csak ennyivel, eddig 67-69 között kaptam, most 61-et utaltak. Nem értem.
Tudom hogy vonnak adóelőleget meg nyugdíjjárulékot. De gondolom akkor adójóváírást is kapok.
Sziasztok.
Any én is szeretem a hosszú hajat,de vannak emberek akiknek nagyon jól áll a rövid haj szerintem neked is,én pl hosszúval el sem tudnálak képzelni.
Culko tényleg menj eldokihoz,mert azért már sok idő eltelt szülés óta.
Stella örülök hogy végül jól sikerült az évfordulótok.
Dia láttam fogsz menni szakvizsgázni,nekem is nagy álmom volt a jog,de már együtt voltunk a párommal és mivel sok év van köztünk tudtam,hogy hamar szeretnék babát nem tudtam hogy össze fogom tudni egyeztetni így mentem államigazgatásira,de nagyon szerettem a jogi tantárgyaimat,de egyszer még lehet elmegyek.
Szimonik: végül milyen képek menjenek neked?
És hová kéred??? :)
Sziasztok!
Tettem fel új képeket.
Akit érdekel, megnézheti.
Közben ébred Zsófibaba, megint nem tudok maradni, de legalább a képeket fel tudtam tenni.
Puszi Mindenkinek.
tudom,nálunk is ez volt a bibi.....menj el dokihoz,szerintem ez már nem természetes....
mindettől függetlenül én megyek a héten,megnézetem magam!
Nálunk majd csak névadó lesz ha öcsém hazajön akkora akarom tervezni!
Nem vagyunk megkeresztelve azért nem lesz ő sem.
ráérsz csak azért írtam, hogy ha sürgős akkor dobom:-) mikor lesz a keresztelőtök?
tényleg csajok lesz még vkinek kereszteletlen gyereke? ...vagy csak a mienk?
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!