2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Sziasztok Lánykák!
beleolvastam Agis naplójába, és háááát,van abban igazság, amit mond.....hogy a bíróság fogja lekérni az IP-címét már kissé túlkapás Ájrintól....
na mind1, azért őszintén kívánom neki, h összejöjjön a baba!
tegnap óta.
ha összejön a következő tali, és a gyermekeknek sem lesz ellenőre, felőlem járhatnak együtt:)
Sziasztok!
Remélem mindenkinek kellemesen, betegségmentesen telltek az ünnepek!
Előre is és visszamenőleg is boldogságos szülinapot az áprilisi babáinknak!
Puszi
HÉDI, LÉNA, LAURA, MÁRK, BLANKA, GRÉTI, ANIKÓ ÉS KITTI! NAGYON BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!:)
Puszi
Tina & Dancsi
Illetve azt hiszem a fogmegóvó beavatkozások ingyenesek.
Pocok??? :)
Te Csilla... Hédi-menyasszony mióta jáááááááááár???
TÜNDÉRKIRÁLYLÁNY!!! :D
Lassan mehetnek sétálni Benivel egy romantikusat!
Azaz most már "együttjárhatnak"!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Lányok!
SZTK-s fogászaton csak a sima tömés és a húzás ingyenes, ugye???
Szerintem a lányára céloz, mert a lánya babás, nem akarták mégis összejött, Ájrinéknak meg akarva sem sikerül...
Valamint ha jól tudom, könyvet jelentet meg Ájrin..
Vagy rosszul tudom???
"Nem sikerült a negyedik. Borúlátás, ruhaszaggatás és önsajnálat, majd egy hiretlen, önkéntes -szerintem ingatag talajon álló- felmondás. Halálhörgés, siralom, miből lesz pénz az ötödikre, a mindent eldöntőre.....jöttek az újbóli felajánlások, amik nagylelkűen visszautasíttatnak, inkább jkiderül az egyáltalán nem burkolt kérés: vegyék a könyvet, abből lesz finanszírozva.
Anyagilag padlón, lelkileg a béka feneke alatt, mikor érkezik a nagy hír, ami keserű szájízt okozott, ami neki szándékosan, akarva sem sikerült, másnak akaratlanul igen. Újabb összeomlás, sziszegés a fogak között, a kinyúló nyelv nagyokat csap a billentyűzetre."--->>> mintha erről olvastam volna Ájrin nem itteni naplójában...
Annyiról volt szó, hogy ő hagyta ott a melóhelyét, most meg "sajnáltatja magát", hogy elvesztette a munkahelyét, segítség, ha vki használja a tanácsadó oldalát, mert neki ez a megélhetése.
És ha jól emlékszem a végére gúnyosan odaírta, hogy talán elfogyott az a pénz, amit utalgattak neki...
Jól emlékszem, Maffincs?
Á, nehéz...
Annyi minden fölött átnézett, kibírt, magánéletben és a munkában is, efölött is el kellett volna siklani, de elhiszem, hogy az X időn át tartó szapulás bosszantja.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!