2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Gyorsan átfutottam a szemeimmel aztán jött párom és mire vissza jöttem már törölve lettek a dolgok és nem tudtam elolvasni :S
sajnos kitörölte a bejegyzését...most néztem
Köszi, most hogy belinkelted, már a hoxa is kiadja a neveket, agis-ét is.Az előbb azt írta, hogy nincs ilyen felhasználó... De már megvan:)
Nincs is ilyen felhasználó, legalábbis nem adja ki a hoxa...
igen olvastam...de Ájrinnak nem kéne így felfújni a dolgokat!
sőt azt gondolom, hogy mivel több száz ember segített neki (köztük én is), jobb lenne, ha csendben maradna és igenis, el kellene viselnie azt is, ha vki nem ért egyet ezzel az egésszel!
Most feljelenti, úgy vettem ki a szavaiból...
Anikónak, Kittinek és Kristófnak boldog szülinapot!
Van, de csak holnap délután rendel... Napközben Balázs miatt nem tudok menni, illetve Balázzsal... Na, legfeljebb ha nagyon nem bírom este elmászok a szentkirályiba...
Kristófot kihagytam...
szóval Isten éltesse Kristófot is!
jajj, amúgy sziasztok!:)
Csóközön az ikreknek, Isten éltesse őket sokáig!:-)
agis
de én már azt gondolom, hogy valahol igaza van a csajnak...nem kellene mocskolódni, de nem hülyeség amit ír...
Nincs más fogorvos, akihez mehetsz?
Nah én ilyenkor szegfűszeget szét rágtam a fájós fogammal majd ott tartottam 5-10 percig :)
Ájrin "fanok"!
Tudja vki, ki az a személy, aki mocskolja? Marha bosszantó lehet, ha mindent törölt, és itt befejezte az irományait...
Boldog első szülinapot kívánok Anikónak,Kittinek,Kristófnak!
Hívtam a fogászatot, ahol is közölték, hogy nem tudnak időpontot adni! F@sza mit ne mondjak... Marad a jó kis algopyrin, bele a lyukas fogba... Hátha segít, Nagyim egyik praktikája volt:)
A naplódat folyamatosan követem, csak gondoltam hátha van bónusz a picasan! :)
jajj, megnéztem a képeket a kis Zétiről, és zokogásba kezdtem, egy ilyen erős, gyönyörű kisfiúnak, akinek látszólag semmi baja nincs, miért kellett elmennie? a szívem szakad meg, és igazságtalannak tartom az életet!
és Jankát is isten éltesse sokáig!
Anikónak és Kittinek boldog szülinapot kívánunk! Duplatortatrancsírozás! Juhhhhhhhhhé
a többi meg mind a naplómban is benne van.
vagy azokat is láthatóvá tegyem?
A mozzanatok és az első szülinap látható.
na várj csak... szóval egyiket sem lehet megnézni?
hogy csinálom, hogy jó legyen?
Anikónak Kittinek és Kristófnak nagyon boldog születésnapot!!!
További ajánlott fórumok: