2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Dia neked is ment.
Tesóm férje görög. Tesóm úgy kerül oda, hogy éppen akkor Helsinkibe lakott és már tele volt a töke a hideggel.Nyáron is csak 25 fok volt. (Én még farmerbe és pulcsiba voltam amikor a finnek fürdőruhában kertészkedtek)
Tesóm gondolt egyet és elment nyaralni Görögországba Párgába és ott ismerkedtek meg egy. Na aztán love lamúr stb. majd oda is költözött. Hát így került oda.
Bár a férje se az a tipikus görög pasi de nem szőke. MOndjuk Tesóm volt az kiskorában és most barna.
Ancsi? (miért írtam az előbb Any-t??? Nem is szoktam!) Nos, szóval, a tesód férje magyar vagy görög? Hogy került oda?
?ert ismerek egy félig görög csajt, de ő is fehérbőrű és szőke... és őt Eleninek hívják...
OFF:
Any, neked már átküldte valaki az antiájrin naplót? Mert ha igen, dobj meg vele priviben, lécccccci!
Attól, hogy Lemi nem ír, még olvas vendégkönyveket ám!!! >{ :D
De dícsérni azt szabad! Nyilvánosan is! Csak lenyúlni nem ér, ott a délvidéken! :DDD
Asszem lépek... Holnap vendég, meg asztalosok, ugyans - el is felejtettem mondani - a kisszobában megadta magát az ablak. Bleee.. Na majd ezt is elmesélem!
Lemi, HF: időpontkeresés! :)
"(Dzsoki Júingnak) soha ne mondd, hogy soha!"
:DDD
Azt te nem tudhatod, mi lesz akkor! Végülis ilyen Szép(en gyarapodó) családért kár lenne... Folytatni kell, ahol ilyen jók a gének! Hol vagytok még a focicsapattól! :))))
Ne is törődj vele... ezek a negyedikék becsapósak! Látod, mi is negyedikére terveztünk... Április negyedikére! Erre mit osztott az élet? Negyedikét! Márciust!
Hideg volt, brrrr! :DDD
Én sem igazán... Bár mi május 4-re voltunk kiírva, igazából tudtuk, hogy már áprilisban itt lesz (bár ha rajta múlott volna, tán még mindig benn lenne... :D)
Én csak azt sajnálom, hogy nem hamarabb csatlakoztam, és hogy nem naplóztam hamarabb!
Na de majd a következőnél... :)
Szerintetek mennyi az esélye annak, hogy pl a "2012 áprilisára várt babákban" (pl) újra összefutunk??????? :))))))))
én bírtam a familia kft-t és tetszett a nevük:)) erre én is megkaptam:)))
kislányomnak folyton nyomják bemutatkozáskor, hogy tényleg szép:)))
Csak azért mertem, mert nem vagytok - remélem - az a sértődős fajta! :)
De tényleg tök jó, na...
Jaj, de jóóóóóóóóóóóó!
Amúgy, szip-szip, úgy örülök, szip-szip, hogy ilyen "idióta" társaságot sikerült kifognom... Szip-szip... :))))))))))))
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!