2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
igen, hát gondolom, hogy minden gyerek máshogy áll ehhez a kaja dologhoz, ld.: nemeszekkanállal lulu, csakeksztrémdolgokateszek oli, gyakorlatilagmindentmegeszek léna...
nálunk kb. 5 perc a kaja, ha ízlik, akkor hmmmmm hang kísér minden falatot-és ez komoly!:)- ha nem ízlik, csak simán megeszi, ma olyat adtam neki, amit másfél hónapja nem evett meg, ma meg belapátolta....a spenótot is úúúgy tolta szombaton, tökfőzi, azt is, gyakorlatilag majdnem mindent megesezik a mit adok neki, a húslevest karácsonykor csak úgy nyeste befele, négy nagyobb db répa meg egy öklömnyi jó nagy krumpli felét összetörtem villával, rá egy szedőkanálnyi lé, és el is tüntette, még fél óra múlva egy bébidesszertet is megevett...
Vagyok (még), olvasok, lustulok...
Naplót is kellene írnom...
Puszi mamák, babák!!!
Ezt Grétiről írtad? 5 féle menü, egy óráig tart az ebéd nálunk is...
Csak a spenót egyszer ,ehet egy héten nagy kár, mert minden nap azt enne, hónapok óta mióta kapja, imáááádja.:)
Darabos:
na nálunk megeszi a kenyeret, én adagolom kis morzsákat, meg a banánt a kezemmel csípekdem nyomom szét.
De ha a kajába marad egy kis darab akkor köhög, öklendezik, legrosszabb esetben ki is hányta amit addig megevett....
Kölesgolyót is félbe benyelte....
Nem csinál rágómozgást, nem áztatgatja csak nyeli.
Szóval én nem erőltetem ennyit megeszik így is kész. De Grétinek a legrosszabb a kevert dolog, pép közt darab. A síma darabossal mint írtam pl. kenyérdarabka könnyebben boldogul. Neki nem lehet odaadni semmit, mert full betöm mindent. Én adagolom és kész.
Vettünk almadarabos valiliás tejpépez, attól is úgy köhög, de fél adagot belediktálok, de semmi változás, uúgy köhög minden nap, szóval nálunk ez se jön be culko.
Mondjuk a metsző fogak csak a harapásban érnek vmit, a rágásban semmit, szóval sztem nagyjából mindenki uott tart, fnk-sok és nem fnk-sok.
Végre találtam tigrises rugós hintát az egyik netes oldalon :)
Viszont közbe tv-n vagy vat-on láttam egy frankó rózsaszínt,hát nem tudom melyik legyek a rózsaszín nagyon tetszik viszont használt a tigrises már nem tetszik annyira viszont új
köszi riett.
na megyek naplózni, remélem tettetek új képeket.
Sziasztok.
Mindent próbáltunk tegnap, másfél órát sétáltunk, de az sem vált be. Semmi és sehogyan sem volt jó, végül este fél6kor elvittük fürdeni, vacsizott, és el is aludt. Aludt egyhuzamban reggel 7-ig. Most jó kedélyű, dumál, és kacarászik:)
ha lehetne kérnem a hajam maradjon hosszú és a derekam legyen keskenyebb az álmodban. köszönöm.
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tök jó neked.
Én lánykám csak nyüglődött éjszaka,reggel 6 kor ébredt 7 után vissza aludt 9-ig.
jó reggelt!
lánykám úgy kényeztet, hogy alig bírom már... Újabb átaludt éjszaka van mögöttünk, 7.10-kor szopizott, aztán visszaaludt és még mindig alszik. meg aptya is...:))
Sziasztok
Kocska: 1,5 hónapja még Nadin is nagyon nyomta ezt az errrr szöveget
Mostanában a kattyi kattyika,varriálva és gyorsan ismételgetve a menő.
Meg anyukámmal szokott piszézni (de csak vele) mikor azt mondja neki,hogy pisze akkor odanyomja anyukám orrához az orrát :)
Jah és tegnap elsőre felállt a fürdőkádba,mondta is anyukám,hogy tapadókorongjai vannak mert nem csúszott meg.
Jó reggelt!
Lili sem akart enni darabosat, nm értettem miért eszi jobban a bébiételt, mint amit én főzök, hát azért, mert abban nem volt darabos. ☺ A védőnő azt mondta hagyjam kicsit, majd később megint 1-2 darabot hagyjak benne. Nm erőltettem, mert ő nem fulladozott, hanem egybe lenyelte. aztán 1 éves kora után elkezdett rágni szépen. a Kölesgolyót azt már 2 foggal szépen rágta, mert tetszett neki a hangja. Zsófi fog nélkül jobban ette a darabost, mint ő 8 foggal.
A házi kosztból amit eddig turmixoltam villával már csak összetöröm.
Bár nekünk, hál' Istennek soha nem volt gond a hozzátáplálással, hamar kezdtük, még nem volt 4 hós, ugye Benim nem szopizott.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!