2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Culko!
Kérdezi a párom, hogy Te még hogyhogy nem gudnájtoltál?
Hófordulós babáknak sok-sok puszi!
Tina, jobbulást, remélem, hamarosan meggyógyultuk, car lehet:((
Katyi, nálunk is még mindig dettó ez a helyzet, mint kisvőmnél:) A kutyázást elkezdte Gréti 2 napja, ő is gyönyörűen megül és lemegy hasra belőle, csak vissza nem. Forgásilag olyan gyors, hogy csak lesek néha, hogy hogyan került fél pillantás alatt le a szőnyegről...
Nórika királylánynak és Benónak boldog hófordulót !
Hú lányok, hihetetlen mekkorát nőttünk mindannyian 8 hónap alatt !! Most látom csak, hogy van egy Tamásunk. Olyan pici aranymorzsa :) Peti nagyon nézegeti, tetszik neki. Jövő ilyenkor már itt hasítanak a maminál a folyóson :))) Na jó Tomcsi még nem biztos :)
Hali!
Megkaptam ma a próba mosogatógép tablettát. 14 db van benne, nem gondoltam hogy ennyit adnak. ☺ És küldtek egy persil-t is vele. Nekem bevált ez a Somat.
Sziasztok!
Hű, már régen nem szólaltam meg. :) El vagyunk havazva. Eddig karácsonyi rohangálás volt, ma anyum szülinapját tartottuk, holnap jön kerianyu délelőtt, délután meg lehet megyünk a harmadik dédihez. A Szilvesztert meg elvileg a barátainkkal töltjük és mivel Benót is visszük magunkkkal szinte biztos, hogy alvásidőre itthon is leszünk.
A hófordulós köszöntésekkel elmaradtam. Mindenkit puszilunk Benómmal.
És még valami: nem tudom láttátok-e már a Corában 12.29-01.17 között 19 Ft-ért lehet 10x13-as normál képeket előhívatni mennyiségi korlát nélkül. Egyetlen plusz költség van a 199 Ft-os transzfer díj.
Ezt tuti kihasználom, ha már a dm-esről lemaradtam. Na, meg Karácsonykor is készült egy csomó jó kép. ;)
Na én vagyok az aki nincs elkeserdve, na jó néha rámjönn a rossz gondolat, de Domi még semmit se csinál magától. Semmit. Nem kúszik, nem mászik, nem ül fel magától, nem áll magától, meg ilyesmi. De ha leültetjük nagyon ügyesen ül, forgólódik közben, szinte teljesen kitekeredik, csak ritkán borul fel. Az állás is már megy, megáll pár másodpercre egyedül telitalppal, (eddig csak pipicskedve), de magától még nem állt fel. Kúszás, hát igen, az se meggy neki se előre se hátra, de forogni kúszva nagyon gyorsan tud. Mászás közelébe meg végképp nem járunk. Kutyázást meg még nem ismeri. De próbálgatja magát felhúzni hason, ha megkapaszkodik valamibe, csak a ksi lábaait nem használja, és nem térdel. Ha menne a négykézlábazás, akkor szerintem fel is állna. És emelgeti a popóját hason, de nagyon, Pucsít a kis drágám.
De én nem parázok rajta, mert nincs okom rá, hisz nincs elkésve semmiről, és mit akarunk? Lehet hogy ő később fog megcsinálni mindent, de ha egyszer rájönn, akkor már majd le se lehet majd lőni.
Én sem szeretem, ha cseszegetnek a fiam mit tud és mit nem:) két napja úgy mászik mintha gyorsúszna a szárazföldön...nagyon cuki:))) meg próbálja magát állásba felnyomni ha fogom...de amúgy semmi...kicsit ül, ha úgy teszem majd eldől:))
amúgy már nekem ez is valami:) maszkban ülünk itthon a párommal...dög betegen....nem tudjuk, hogy mi van...lázunk nincs....párom köhög majd megfullad...én csendesebb formában adom elő magam:) gyerek még mindig fogzik...asszem a bal felső foga készül kijönni...most is éppen alszik, meg apája is...gyógyszerekre elköltöttem már húsz ezer forintot:((((( még jó, hogy a cég fizeti az egészségpénztári kártyámat...
tudom...tudom....oltatni kellett volna...vagy nem:) meg az sem biztos, hogy H1N1...gyerek elvan kicsit folyik az orra...vigyázunk rá nagyon:) meg vettem egy csomó gyogyit...homeosat is...
hát őszintén nem így képzeltem a közös pihenést apával...még jó, hogy szabin van...
Aktuális hófordulós babáknak sok boldogat!:)
puszi mindenkinek! ...de csak távolról:)
Sziasztok
Boldog hófordulót a babáknak!
Lemi ne legyél elkeseredve,lánykám akkor ül ha felültetem,persze pár másodperc és már mászik is,nem marad ülve.Próbáljuk ösztönözni,hogy szépen felüljön,már egyre jobban megy neki (a tv csodákra képes,hátára fektetjük aztán huzza fel magát,hogy lássa mi megy benne.
Pancsi is féloldalasan kúszott és néha úgy is mászik, de ez nem jelent semmit nyugi!Rájönnek a technikára!:)
Lányom már tök ügyesen csinál mindent, hasalásból fél pillanat és felül, de mindent meg kellett neki többször mutatni....a mászást, a felülést, mindent!!
Próbáld ki Luluval is, hátha csak lusta a kisasszony!
Nyugi nem vagytok semmiről sem lemaradva. Laura is csak kúszik mászni nem tud. Néha fel szokott kapaszkodni ránk és feláll, de nem bírja magát tartani és eldől. Mászni sem tud még.
Majd eljön mindennek az ideje.
Sziasztok!
Beninek és a Királylánynak boldog hófordulót!!!
Sziasztok lányok! Olvasgatlak vissza titeteket, de párom végre szabin van, úgyhogy nem nagyon kapcsoljuk be a gépet :-)
Szép napot nektek és a babóknak!
Jó reggelt!
Átalvós éjszaka után, irány a konyha, főzés, anyósék jönnek Tomi-napot ülni.
A naplómat karácsony előtt láttam, lassan csak én is tudok élményekről beszámolni.
Puszi csajok, szép napot!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!