2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Sziasztok, jelentkezem!
Dia tök jól elmondta a frankót Virág!!!
Kocska ügyi vagy, én itthon sztem visszaszedek valamennyit, tuti...
Puszi minden bébnek és muttinak!!!
azért én germicidet nem adtam volna,csak valami nurofent vagy panadolt,de ez a te döntésed
a germicidbe nyugtató is van így azt csak akkor érdemes és kell,ha magasra szökik a láz!
Érdekes ez,nálunk a hó esik éppen és hát nem messze vagyunk egymástól!
A fene vinné már el,reggelre is esett vagy fél cm.....
:D:D::D:D:D: ha felkel meg is mutatom neki!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:
olyan édi formás hunor, uolyan testalkat mint léna!:) sztem nem dagik:D:D cukik!
és hogy te 2 hete....múlt 7en én úgy voltam, hjogy a lakást se hagytam el.....
Sziasztok
Nah igen párom is ezen van kiakadva,hogy a banktól könnyebb pénzhez jutni. Meg persze a munkáltató által leigazolt jövedelem kell mind a 3 embernek. Annyi lett volna jó az egészbe,hogy párom több mint 10 éve ott dolgozik így 100000 ft-al kevesebbet kellet volna visszafizetni és ha 2 éven belül egybe visszaadjuk akkor a 40%-át elengedik. Nah mind1
Jó reggelt!
Annyira boldog vagyok, tök jó napom van, hogy miért nem tudom, pedig szakad a hó, hideg van, nem süt a nap, de az én szívem az most olyan, olyan, olyan!!!:)))))))))))))))))))))))))))
Virág édes kicsi szívem!
Gyönyörű és okos lány vagy, csodaszép Bumbika is! Igaza van Diának, nem kell elkeseredni. Ahogy egyre nagyobb lesz a fiad, úgy lesz egyre könnyebb az életed is. Most depibe sodor, hogy nem jársz sehova, piszkál anyud, de ezek lecsitulnak majd...szerintem beszélj anyukáddal. Mondd el neki, hogy neked nagyon fájnak a beszólásai, és tudod hogy baromi nehéz lesz, de ez van, most már nem tudod visszacsinálni. Ha máshogy nem , legalább lelkileg támogasson!!!!
Nekem ez a szerencsém itthon...anyuék mindenben mellettem vannak, nekem is nehéz lenne különben...
Egyedül meg nem maradtok, milyen hülyeség ez???!!!
Kutatások kimutatták, hogy egy férfi előbb elfogadja a gyermekes nőt, mint egy gyermektelen nő, a gyermekes férfit, még akkor is, ha az nem él együtt az apjával...
Én nagyon szorítok nektek, és tényleg olyan szép vagy és jó humorú Kisanyám, hogy nem lesz itt semmi probléma!:)
Szép reggelt!
Köszönjük a köszöntéseket!
Jól lerobbantunk. Tegnap óta lázasak vagyunk és hányunk a párommal. Panka jól van. Nagyon drukkolok ne kapja el.
Jó reggelt!
Kb. egy órája nyűglődik szegénykém, de még aludni akar, mert dúrja a kis fejét az ágyba. Én jobbnak láttam felkelni, bár elég fáradt vagyok. Legalább elintézek pár dolgot mire felkel a Drágám! :)
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!