2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
én is szavaztam..
nekem jó lesz a hely....
Eddig tetszését fejezte ki: Törcsi, Stella, Anett (még a párjával egyeztet), Zezi, Maffia, Diandra, Virág
Többiek!!
ÍRJATOK!!! ÍRJATOK!!!
Hogy tudjunk lépni, ha tetszik azért, ha nem azért!!!
Lányok véleményezzétek a kempinget légyszi!!!
Ha nem tetszik azt is írjátok meg, mert akkor kereshetünk másikat.
:-D
szavaztam, de nem látom, hogy szavaztam, oké, hogy 10 percenként frissít de akkor se látom.
Hali!
Én szavaztam, de még 0 szavazatot ír.
??
Mire gondolsz?Csak mert gyűjtök kopogtató cédulákat is, de ezt még nem mondtam:)
Az úgy a legtökéletesebb, mert már teszveszeltem 3 csomit... :)
Kösszencs!
Apropó teszvesz! Ametist, majd szólj!
Virág! mÁr annyiszo akartam mondani, hogy itt a csajoknak teljesen de teljesen igazuk van, és légy büszke magadra, ugyanis te a nehezebb utat választottad, más lehet hogy a helyedben a könnyebb megoldást választotta volna. Nincs miért szomorkodnod, mert gyönyörű vagy, csinos és van egy zabálni való édes kis bumbikát, akit nem lehet nem szeretni, és ahogy Maffia is te is találsz majd magadnak párt.
De ha egy kis depi szorít, akkor itt számíthatsz egy két lelki vigaszra, és gatyába rázunk!
Ja és anyukád hidd el hogy nagyon szeret titeket, és szerintem büszke rád, hogy merted egyedül vállalni, csak lehet hogy ő nem tudja jól kifejezni az érzéseit. Vannak ilyen emberek, mindnent de mindent megtennének a szeretteiért, de valahogy máshogy jön le.
Nyugi, és kitartást!
hát nem tudom, egész nap hőemelkedése van, de nem adtam semmit, éjszakára se kapott most semmit, remélem nem fog feljebb menni
lehetséges hogy a fogától?
amúgy semmi baja, megfázásnak vagy egyébnek semmi jele, viszont kb. olyan másfél hete hörög, ezt úgy kell elképzelni, hogy olyan mint mikor van valami a torkán, és ha azt felköhögi akkor abbamarad. De semmi jele nem volt és most sincs,hogy meg lett volna fázva. És általában ez akkor jönn elő, mikor eszik, vagy mikor felkell.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!