2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
helyzet valtozatlan:) es total nyugis vagyok, nem is izgulok:)
Palma azota történt valami?folyás?
kriszta, ne izgulj, olvastam h mi a helyzet, biztos nem lesz semmi baj!!!! kitartas!!!
És akkor már látszott az embrio vagy a szivhang?
De jó,örülök :))) Ez nekem remény :))) És ugye veled is minden rendben :)))
Hát sokkal később nem lehetett,mert külföldön volt a párom.De mindegy,csüt-ig azért reménykedem :)) A tesztem ma is full pozitív volt,ami ugyan sokat nem jelent,mert ugye a petezsák-állapot is termeli a hcg-t,de ennyire talán nem.
Már van egy 10 éves fiam :))
szia
szép nagy nekem 6. hét elején volt 15 mm
Biztosan nálad is késöbb fogant és ezért picike :)) Ne aggodj! Ö lesz az elsö baba? Tutira nálunk is késöbb jött össze.Kaptam clostit a mensi elején,13 napon volt a kilöködés szurival,aztán még mondta a doki,hogy sok pici petesejt van ami lehet késöbb jön össze.Elmentünk nyaralni utánna és biztosan ott jött össze :)
Az a méret gyönyörű!! Ne félj,nem lesz semmi baj!!Nekem 5 hetesen csak 8 mm volt asszem.Szóval pici,de reménykedem,csodák mindig vannak :))
Énis mindig a listát nézem,ha most kerülnék oda nem is tudnék választani.Sajna nekem 3 eset volt,hogy nött a petezsák de sajna a 6 hétben elhalt a terhességem :( Most nagyon bennem van a para.Mostani terhességemnél kapok utrogestant lehet ez a gyogyi segit.Én hétfön voltam akkor mondta a doki,hogy 5 hetes vagyok és 15mm a petezsák.Sajna ez még nem nyugtatt.
Ahányszor mentem orvoshoz,mindig nőtt a petezsák,igaz,ugye babót soha nem láttunk.Erre ugye mondták,hogy valszeg nem is lesz már.... De én várok,mert ha később fogant mégis,akkor lehet.Ezért várok csüt-ig.
Igen,ez mind az Istvánban van.De jártam már ott annyi dokinál.Néztem a listát a bejáratnál,hát nem tudom mennyi van,de közel 30 biztos. :))
ki mikor megy dokihoz??? én 5 hetes vagyok és a 8-9 hét körül tervezem.
Miért kell várnod a dokival? Én meg a pasi dokikat nem ismerem ott.Ök mind az Istvánba vannak? Rengeteg doki van ott.
Anno Horváth Attila volt,utána Lázár Gábor,most pedig úgy néz ki,hogy egy fiatal új dokim lesz,elfelejtettem a nevét,valamilyen Dániel.
Női orvost egyáltalán nem ismerek ott sajnos.
Szia! :))
Ma kellett volna,de úgy döntöttem,hogy adok még esélyt a babónak és várok csüt-ig legalább.Hátha....
sziasztok ujra!Kicsit lepihentem,bár tudnék még aludni.Kriszta! Nekem dr Gajdos Edit a dokim.És neked?
hat, mar vegulis mind1, mert pisiles elott ha megnezem a wcpapiron olyan nem tiszta hofeher hanem attol picit barnasabb arnyalatu, de nem barna hanem csak olyan nem istudom milyen folyasom van, sztem holnap mar bebarnul, es legkesobb hetfon menzi:(
azert koszi a segitseget. annyibol jo, h legalabb nyugodtabb vagyok mint menzi elott szoktam es nem faj semmim:)
Hogy vagy?Mikor mész legközelebb dokihoz?
Szerintem tapintással nem. Ultrahangon is csak petezsákot láthat. Legalábbis az én ismereteim szerint... Aztán annyi mindent hall az ember, hogy ki tudja???? Bármi megtörténhet...
Én igen,ott az egyik dokim :)) Neked ki az orvosod?
es szerintetek a doki menzi elott 4-5 nappal tapintassal es kukkerrel mar lathat vagy erezheti ha baba van?
ertem:) es rendesen sok ver jott beloled? mar bocsi ha gusztustalan avgyok:)
Azt mondta, hogy 2 cm. És kb 4 hetes terhes vagyok, szerintem meg azt kellett volna mondania, hogy 6-7 hetes, mármint a menstruációmhoz viszonyítva. Ezért gondolom azt, hogy valami nincs rendben. De, a doki szerint mivel nekem elég hosszú ciklusaim vannak (33-35-38 nap), ez lehet normális. Ezért javasolta, hogy nézzük meg 1 hónap múlva. Tavaly is pont ez volt. Akkor nem is húztam 1 hónapig, rá egy hétre elkezdtem vérezni és kórház lett a vége...
Elöször rendessen megjott időre.Utána rá 2 hétre 3-4 nap barnázás.Utána már semmi nem volt.Elöször nem is tudta a doki mire is irjon ki.Melyik vérzéstől számolja ki.Így a baba méretéből saccolt.3 héttel elöbb szültem papír szerint.De szerintem időbe jött.
Bár én már egy mensi késés után csináltam tesztett és kimutatta a két csikot.
Én csak a héten vagyok itthon szabin a vérzés miatt,ha minden jo lesz akkor én is itthon maradok táppénzen.István k-ba jár valaki?
a pisiles ram is jellemzo, fel orankent megyek. de menzi elott mindig erzem, faj a derekam es nyugos idegbeteg vagyk, most semmi...
es rendesen megjott, vagy csak barna es hany napig?
Én itthon vagyok táppénzen.
További ajánlott fórumok: