2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
na mennem kell nézni a filmjeimet,sajnos nincs itthon a laptop igy érzékeny búcsút kell vennem
doggie ez egyben van az egész.tök jóóó.biztos kényelmes,de nem túl vékony télire?
Hát ilyen szép menyasszonyt én is elvennék.De hol a gyönyörűséges hajad???? Ja,nekem mindig van mit kíváncsiskodjak:) Képzelem a gyerekemnek mennyi kérdése lesz,ha kicsit is rám hasonlít
Csajok!Megérkezett az új nacim,kiraktam a képet,mit szóltok hozzá?
megyek BK-t nézni, és megkeresem végre azt a jégkrémet a fagyóban...és megnézem, h. nem romlott-e meg tegnap óta...:)
tökjó, mary poppinsos fíling....:D:D
na, remélem most már minden fajtaféle kíváncsiságodat kielégítettem...:):):):):):):):)
megnézem én is a jóóóóóóóóóóóóóó képedet....:)
ja és engem sem vesz el a kutya sem,itt csak bohóckodtunk a barátnőmmel,de nagyon jóóóót
Most már megyek szép álmokat mindenkinek jó éjt holnap beszélünk.
Ennek örömére mindjárt keresek én is egy jóóóót
Én nem mentem férjhez nekem ilyen képem nincs de mindenki nagyon jó ilyenkor kicsit irigykedem.
Húúúúúú de szép mindenki.
mindjárt felteszek egy esküvőset, hogy ne maradj 2ségek közt, bár most megint rövid a hajam, de sebaj, megnövesztem most azon vok
culko szép a pocid már csak a pofidra vok kíváncsi,mert ugye én mindig naon kíííváncsi vok.
monik ki ez a szép menyasszony?
Nálunk a vacsi pöri volt,mert az ebéd elhúzódott a fahordás miatt.Na meg a DIÉTÁS :) mézeskrémes és piskótatekercs!Csak igy kismamissan....Mert a tészta oan jóóóó
Tegnap beszélgettük a farcsont fájásomat és ezt javasolta a főnővérem,hogy ő is ezen ült mindig és még mikor megszületett a fia a labdán ülve tudta elaltatni.És tényleg jó nem fáj rajta.Megbeszéltük a casjokkal,hogy azon ülve netezek majd.Egyébként ez a tornász labda,ami jó nagy,nekem apu Londonból hozta csak úgy,eddig meg csak itt porosodott.
és ennek örömére asszem még egy kis jégkrémet eszek minnyán...:)
oh, hát azt nem mondanám h. nekem nem azon jár szinte mindig, és az elmúlt 2 hétben 2kg-ot szedtem gyorsan magamra, mindig csak pékárut ennék - pedig előtte minimális kenyeret ettem - most meg!!! a főtt kaja nem nagyon kell, de a szendvics....
egyébként köszönöm, lesz ez még így se:D:D:D:D
Nagyon csinos vagy.Én is szeretné ilyen csinos lenni de nekem mindig a kaján jár az eszem .
hozzám is jön a védőnő holnap, vagyis vmi tanulója, akivel a múltkor is érkezeztt, most meg már ő nem is jön, csak a tanuló, háááát nem tom mit fog nekem segíteni holnap így egyedül....:)pedig a vizeletvizsgálatos dolgot meg akartam kérdezni, meg a kismamatornát is, lehet h. így a tanulótól ezt nem fogom, majd alszok rá 1et
holnap gyümilevest akarok főzni
lángost is gyakran csinálok, csak h. tudj válogatni...:)
na, jelentem, raktam fel képeket én is...:)végre eljutottam ide
elvileg igen, nekem másnap a terhesgondozáson már kérdezték is, h. fogdokinál voltam-e...még jo h. ott volt a pecsét
Nekem nem rakott vissza kéne mennyek mert kötelező jól tudom?:
bundáskenyér-tea, fánk, szőlő, akkora szeműt vettünk mintha kisdinnyék lennének...:)
igen, amikor először voltam : szept. 30-án, de úgy léptem vissza, mert elfelejtettem kérni, ő meg adni, úgy szóltam, h. nyomjon már 1-et, mert jó volna ha nyoma volna...:)
Nagyon gyönyörű a kép de szép te vagy?
Én megyek, átadom a terepet az esti műszaknak.
Holnap jön hozzám a védőnő.
További ajánlott fórumok: