2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Vagy 2 hónap, sajnos hallottam már olyat is.
Bár náunk kifizető hely, mert a mostani papíromon már OEP van, időben jött, de tavaly volt olyan hogy rosszul számfejtettek, kavartak a táppénzes papírokkal, akkor 11 eFt jött az egyik hónapban.
Én azt nem tudom, hogy az ami a bérpapíron van OEP féla táppénz abból még vonnak le ezt-azt? Mivel most még volt vmi jutalékom is, meg egy utköltség elszámolásom, nem egyértelmű, de akkor a jutalék 10%-át kaptam meg, ha a táppénzből nem vonnak semmit.
Én tudom miért kaptad így!
Azért mert amíg közalkalmazott voltál a munkáltató TB kifizető hely volt, vagyik ugyanaz a SZERV utalta a fizetést is és a táppénzt is.
A KHT valószínűleg nem TB kifizetőhely, ezért ha leadod a táppénzes papírt akkor mire beküldik a TB-be, ott feldolgozzák std, az idő és valóban kb 1 hónap mulva fognak táppénzt folyósítani
Jó reggelt mindenkinek!Jó sokáig kitartottatok tegnap este,vagyis már ma.......
Diandra:én is úgy vagyok vele,hogy azt szeretném,ha annyi lene,mint amennyi én voltam (2,80 kg) vagy max. 3 kg.Éppen elég és minden esélyem megvan rá,mert az apucija sem volt óriásbébi.Nameg most az uh szerint is korához képest fejlődik.
Kocska:leírom majd ma valaikor.Bocsi,este már mentünk alukálni!
én olyan álmos vagyok...most veszem észr h. majleesik a fejem
mindnekinek jóéjt, ne álmodjatok hülyeségeket....:):)
már nézegettem őket, csinálok a jövő7en ha megtudom h. mi ha nem
képet rakok fel holnap, tegnap akartam csináltatni, erre lemerült a gép...holnap télleg teszek fel:)
az a nagy labda NAGYON NAGYON jót tenne a kinőni készülő farkadnak:):):):)
én most készülök egyet venni, az egyik barátnőmnél kipróbáltam, és mit mondjak...felüdülés volt rajta ülni, le se akartam róla szállni.
tv-nézés, szgép előtt ülés ugye...:)(szakdogát írok, úgyhogy egész nap ott ülök, nagyon unom is a csontom meg kikészül du.-ra)...lehetne hol használni...
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
ez több mint kacagtató volt...:)
Jujj,az sem jo,de ott mért görcsöl?Nem a lábadnak kéne??Na jo inkább semminek se.Egész nap mozogtam felporszivoztam az emeletet és alul is mindent.Minden virágot kitakaritottam az elszáradt részektől,megsinylik a beköltözést.Előtte nap kis fahordás.De ilyenkor meg a derekam fájdul meg és a méhem "zsong" vagy mi:)
Ma ajánlotta a főnővér,hogy ő egy nagy labdán ülve gurgulászott tvnézés közben,sőt később a baba is jót elaludt ott a kezében.És a poén,hogy nálam az emeleten porosodik egy ilyen labda.
Na, akkor megtaláltuk legalább a gyógymódot a keresztcsont fájdalomra! :)
Egyébként azt gondolom, a mozgás mindenre jó még most is, terhesség alatt. Ma pl délután begörcsölt a bal oldalam egészen lenn a méhem tájékán 1 ponton. A konyháig alig birtam kimenni kiegyenesedve, de erőt vettem magamon és járkáltam a lakásban addig, mig végre lazult az izom, majd teljesen elmúlt az izomgörcs...
Zsedeske 1oo%ig igazad van.De a lustaságot rólam mintázták:)
Bár már 2hete anyáméknál van a kocsim és gyalog járok hazaés vissza,hozzáteszem kb.3oom-re lakok anyuéktól és már azóta jobban érzem magam.Persze azóta mindenki kérdi a faluban,hogy haza költöztem a páromtól???
Stella nem néztél körbe,amikor szólitottak?Anyám annak idején az első telefonhivásnál a cégnél kikiabálta,hogy kit keresnek,mire hirtelen rájött,hogy az ő,nagy nevetve bele is szólt...
Mesélhetsz is,mert ráérek,a párom éjszakás
Sziasztok!
Hú Kocska,az nem semmi.ÉN ettől sokkal rosszabb cipőben járok,ha egyszer lesz időd elmondom,elég bonyolult!
Culko:))) tegnap az uh-n úgy szólítottak,hogy Kecskésné....mit mondjak,nagyon fura volt......
Monik,de rossz lehet Neked,viszket is nagyon?
Baloghany:nem biztos,hogy lány,ezt csak én láttam így,meghát én azt szeretnék,DE EZ NEM BIZTOS!!!!Ja,és egyszerűen,csak úgy nem akartuk tudni a nemét.
Nekem is mellső falon van a méhlepény és elég intenzíven érzem,szerintem nem attól függ.Vagy igen?Ennek még nem sikerült utánnaolvasni.
Látta már valaki a kis "soványkámnak" a fotóját?
Nektek-akik már voltak-nincs?
Jó éjszakát mindenkinek!!!
Szia!
Te nem szoktál otthon tornázni valami terhestornás dvd-re? Azért kérdezem, mert ha tényleg ennyire fáj, talán mozgás lehet hogy segitene, nem?
Ez csak tipp, nem értek hozzá igazából....szerinted?
Szia!
Nekem is szokott fájni a keresztcsontom. Bár most csak multidőben mondom, mert 1hete nem fáj. Viszont nekem igy együttesen jönnek a fájdalmak, feszülő has, izomfájdalom, derékfájdalom pár napig, aztán látványos hasnövekedés :)
SEgitenél egy picit? Hanyadik hétben jársz most, mert sajnos az adatlapodbol én nem birom kiszámolni :) Köszi! :)
sziasztok lányok...és asszonyok:):) ugye stella...
hogy vagytok? én jól, benyomtam egy rakat jégkrémet vacsira, előtte salátát ettem, és mostanában 3 naponta hízok fél kg-ot rem. leáll, mert kezdek sírógörcsöt kapni, ha meglátom a mérleget.
a keresztcsontja kinek fájt? nem neked kocska???
fájmég??? nekem nagyon, hát ez rosszabb mint a derékfájás, mondjuk kb. 3 hete váltotta fel a keresztcsontfájás aa derekamat....:(:(:(
Szia!
Végül is akkor csupán a gyógyszer miatt tért vissza a hányásod?
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!