2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Értem.....mi most a 18 hetes uh-n láttuk,hogy megvan mindene!
A babamozi már csak egy mellékes divatdolog manapság!Na nem azért,mi is megyünk.....
szerencsére nem volt választásunk, mert sorrendben osztották ránk a két terméket, ezért monmdtam, hogy hál" isten, hogy a lekvárt kaptam.
Egyébként nagyon sokan jelentkeztek, de csak 14 kismamival foglalkoznak, ígyis én lettem az utolsó.
Hát drága Stella, nekem IFA-val is hozhatnák, mert nem nagyon eszem húst, csak csirkemellet legfeljebb:)
Így marad a jó öreg üdülős baracklekvár:)))
Tudod,hogy a mangalica szalonna egészséges?
A mangalicának minden alkotóeleme az.A húsa zsírszegényebb,mint a csirkének.Azért olyan drága!!!
Értem. Kíváncsi leszek a végén a tanulmány eredményére.
Azt írtad, hogy a jövő héten, de melyik nap mész uh-ra a Klinikára?
a körzeti nőgyógyász kérdezte meg, hogy részt vennék-e benne, a Pick-nek valami tanulmánya, 14 kismamival csinálják, az egyik csapat mangalicaszalonnát?!?!?! kap, a másik(amiben hál" isten én is vagyok) pedig diabetikus lekvárt.
A szülésig kell étrendi naplót vezetnünk, 3 naponta kell megennem 2 kis doboz lekvárt, állítólag azt nézik, hogy milyen hatással van ez ránk, mivel diabetikus, fogyósok és terhesek is nyugodtan ehetik, nem emeli meg a cukrot.
Igen, arra gondoltam. Én is oda megyek, bár már vasárnap a 19. hetet is betöltjük, most így jött össze. Ahogy írtam akartam kérni időpontot, de erre nem adnak, érkezési sorrend van. De kedves volt a hölgy és azt ajánlotta szerdán vagy pénteken menjek, mert akkor kevesebben vannak. A szerda pont jó, eleve azt néztem ki. :) Kedden megszerzem a beutalót és szerdán meglessük uh-on babót az apájával. ;)
Milyen tanulmány ez, ha szabad érdeklődnöm?
Szia Menyó!
Örülök, hogy végre valaki debreceni:)
a 18 hetesre gondoltál? mert a klinikára kell mennem. Addig még egy hét:)
De: közben is voltam már egyszer, mert részt veszek egy tanulmányban, ami még jól is jövedelmez:))
:)
Szép ajándék lesz mind kettőtöknek!!!!
Én párom csak babát kap ajándékba születésnapjára karácsonyra névnapjára meg hozzá tettem hogy ossza be jövőre is :)
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!