2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Most olvastam vissza a lekvárt, hülye kérdéseket tesz fel, aki lusta visszaolvasni!
Bocsi
Tamarinlekvár is emésztésre jó? Finom?
Buzakorpát én is szoktam enni joghurttal.
Köszi mindenkitől a jó tanácsokat torokfájásra, a citromos mézes teánál maradok és pihizek.
Ma lett meg a labor ereményem, hát nem valami jó, sőtt.
Olyan vérszegény lettem, hogy ilyet még a védőnő sem látott, szerinte csoda, hogy nem esek össze. Még jó hogy szedek minden t.kiegészítőt.
Ma vettem még külön vas tablettát, meg spenóton fogok élni.
Szed valaki vasat? Mit?
Igen, a most szült kismamim is ezt ajánlotta.
Felteszem a body képet!
Tiszta bolond vagy mint én, innen a szomszédomból hozatod a cuccot,én meg a te szomszédságodból.Ja,de mi fel is utaztunk érte:))
Megkostoltam a tamarinlekvárt,jó édes.Nemtom mikor jön az eredmény.
Szerintem nem reklám,mert még igencsak ismeretlen a zenekar,de most itt nódrád megyében ők a legismertebbek és elismertek,Primary Stroke.Most készül az első album,reméljük a legjobbakat.
A Te párod ismert zenekar frontembere?
Egyébként a férjem basszusgitáros az említett zenekarban.
Búzakorpa van is itthon..
Köszönöm a válaszokat:)
Sziasztok!
Köszönöm,visszaolvastam,valamelyik majd csak jo lesz.Stella a leendő apa valóban zenész Szájharmónikás-énekes egy rockabilly zenekar frontembereként.A gitározás csak hobbija.Melyik zenekarban van a te párod?Vagy ez reklámnak számít?
Szia,
Igen most jó nagy eltérés van, de hogy is ? Ja igen én akkor leszek betöltött 32. hetes, és köztünk kb. 2 hét van.
A szoba most áll. Tesómék még itt vannak, addig nem állunk neki. Most ott alszik Máté unokaöcsém. Amúgy meg még a parkettát nem vettük meg és a tapétára is várni kell 3 hetet. A kiságyért vasárnap megyünk Bp-re.
Baloghany ki érti ezeket a védőnőket??? Most nagyon máskor küldtek bennünket vérvételre. Nekem azt mondta mikor márciusban kell mennem az lesz utolsó látogatás ott. Sztem akkor nekem ez lesz az utolsó vérvétel is 32 hetesen.
Hogy haladtok a szobával?
Mi megebédeltünk, ugyhogy jön a déli alvás.
Később jövök.
:), ezek a gyerekek.:)
Mama meg fogja tudni jegyezni, mert ő Margit.:)
nekem unitesóm gréta:) szép név, csak nagyanyámék nem tudták megjegyezni évekig, szegényt krétának hívták:)
bár aszomszéd gyerek se volt kutya, aki 5 éves, és közölte a férjemmel - akit gyulának hívnak - hogy olyan név, hogy gyula nincs:)
plusz: a keresztfiam, aki 4 éves lesz mostanában és peti közölte a szüleivel meg velünk meg mindenkivel, hogy őt nem petikének hanem pókembernek kell ezentúl hívni:):):):):):
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!