2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Szia!
Kitartás, biztos szuper lesz ha kész lesz a kecó, a férjed pedig szépen udvarol:-)
Sziasztok!
Szépek a pocakok és jóóóóó hatalmasak!De ennek így kell lennie.
Jázmin vigyázz magatokra.Nekem eddig még mindig mondták vizsgálatkor,hogy zárt a méhszájam,nem értem,hogy máshol hogy lehet,hogy nem ....:(((
Nekem is vanak a mellbimbóm udvarán barna pöttyök,de mivel nem viszket és nem fáj,nem tulajdonítottam eddig neki nagy jelentősséget.
Zsedeske,biztos nem lesz a cukorral semmi gond...de jól megkínoznak....szegényke.
Kitartok........a naplómban dokumentálom az eseményeket,ha valakit érdekel megnézheti.....
De még nagyon nem látom a végét!
Vigyázzatok magatokra!
húú culko sok sikert az államvizsgához, brrrrr.
soxor eszembe jutsz, mivel nem tudok elég hálás lenni a staférungos listáért, a tiedből dolgozom, piros ami még kell és zöld ami már megvan...a férjemnek nagyon tetszik, hogy milyen jól elszórakozom vele:-) egyre zöldebb....tök jó! látom a te listád is szépen "zöldül", nagyon szép a babakocsi is!
A keményedés nekem akkor van, mikor sokat járkálok. Pl. szombaton egész délután estébe nyúlóan vásárolgatunk, szóval tényleg sokat megyek. Olyan érzés,mintha egy nagy kő lenne a hasad helyén.
De hétköznaponkét puha a hasam, gyomrom és mindenütt oldal. Úgy tudnám leirni, hogy mindenfajta feszülő fájdalmas érzés nélkül lazán be tudod nyomni a tenyeredet a bőrbe. Mindenütt teljesen puha.
Diandra szerint nem vészes, most ebben nagyon reménykedem.
Egyébként nekem több van 3-4nél. És van egy kicsit nagyobb felületü is.
Szívesen! ;) De nem ezért tettem, hogy köszöngesd, hanem hogy segítsek egy kicsit ha tudok.
Hogy mitől nyílik nem tudom, csak azt gondoltam ilyenkor már fogják figyelgetni, mert ha most nyílna akkor szigorú pihenőre fognának. Ha a következő alkalommal se nézi meg a dokim (egy hónap) akkor lehet rákérdezek, csak a nyugalmam kedvéért.
ritabimbi: óóóóóóóóriási pocid van, nagyon csini!!!:)
maffia: kitartás holnapra, arra gondolj, holnap ilyenkor már túlleszel rajta
ja és ma vettem egy szép kis fekete kordbársony szoknyát, hogy tudjak csiniben menni államvizsgázni a jövő7en:):)
na, jóéjt lányok...és asszonyok:)szépálmokat!
Fúú, akkor még egyszer külön köszönet :)
Nekem is csak akkor nézték a méhszájat, mikor újév előtt a kórházban voltam az epekövekkel. Akkor volt zárt. De mitől nyilna ki, nem tudod?
sziasztok, csak gyorsban visszaolvastam, kivagyok, dél óta megyünk, megrendeltük az összes maradék szükséges bútort a gyerekszobába meg a lakásba, meghoztuk a kanapénkat is, amit 2hete vettünk a gyerekszobába, majd teszek fel képeket is, de most nagyon elfáradtam, voltam reggel tornán is, az nagyon jó volt.
jázmin: pihizz sokat
a babakocsit kipróbálgattuk, nagyon szuper, egyre jobban tetszik, nem bántam meg, hogy ezt választottam, persze majd használat közben derül ki, hogy elég strapabírós-e:) de szépnek szép, a színe is, meg az anyagai is, mármint a mózesé meg a hordozóé, sportrészé, plusz a lábzsákok is kompatibilisek, minden darabra jók, van táska, meg esővédő is hozzá, és tényleg kicsire csukható könnyen, ja, és könnyű viszonylag. úgyhogy elégedett vagyok vele, majd teszek fel képet, csak elcsomagoltuk és tegnap lemerült gép mikor készíteni akartam képeket.
stella: kitartás
menyó te nem voltál egy dbig, most látom du. jól elbeszélgettél magaddal:):):):):):):):
légzésfigyelőt mi kaptunk kölcsönbe, úgyhogy nem kell vennünk:)
De miattad kérdeztem rá, gondoltam egy másik infó forrás is jól jöhet. ;) Szerencsére nekem nincs gondom vele, remélem nem is lesz.
Ja, és nekem még egyszer sem nézték a méhszájamat...
Nem, ma nem vettek kémcsőbe. HOlnap megyek és akkor lesz vénából kémcsőbe 3 óránkét, ami megint éhgyomorral kezdődik. :(
De ha a holnapi után is továbbra fenn áll ez a második tipusu cukrosság, akkor sem azt jelenti hogy az édességet el kell hagynom, hanem többször kell keveset enni, mert a sok ételt nem jól kezeli a szervezetem inzulintermelés szempontjából. Ez megnyugtatott kicsit.
Egyébként annyira lesokkolt ez az magas cukoreredmény, hogy elfelejtettem a vizesedésre rákérdezni, sőt még a mellemet is meg akartam mutatni a dokinak, mert nekem kis barna pöttyök vannak rajta, nem tudom ez normális-e....
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!