2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Domestost nem fogja szeretni a fehér sem, mert a rugik nagy része nem 100%pamut, vagyis a plüssök közl ami az azok a drágák.
Sztem a színes ruhákhoz való zöld flakosnos cloroxot próbálhatod még, deha az ariles folteltívolító nem vitte ki, hááát. Vanishből a színes ruhákhoz valót. Én még mielőtt beteszem a gépbe a foltra szoktam tenni a folttisztítóból és kézzel megdörzsölöm úgy teszem be. 60C-on mosd, és a mosáshoz is tegyél pl. vanisht.
Nincs több ötletem.
Ha fáj a poci, olyankor nem szedtek Magne B6-ot?
Nálunk szerdán volt a védőnő látogatni és megbeszéltünk szinte mindent.
El ne felejtsétek a házassági anyakönyvit érvényesitettni!
A Corábol vettem bodyt, rugit, kisollót, hajkefét.
Olyan jo volt nézegetni!
most olvastam végig ezt az oldalt.
Látom nem olyan kellemes a babavárás, de pihenjetek sokat és minden oké lesz veletek.
Oké?
Sziasztok!
Segitsetek már légyszi!
Most elővettem a csajokrol kimaradt rugikat, hogy átmosom. Namost azt tapasztaltam, hogy ami anno fehér volt néhol be van sárgulva.
mosásnál használtam Ariel folteltávolitot, de nem jött ki belőle. Mit csináljak?
Van olyan rugi, ami szép kis rozsaszin, de az előke része fehér, ami sárga foltos. Ilyenkor hogy szedem ki belőle?
Ha Domestosba fehéritem a rózsaszin is kifakul. Nem?
Én tegnap megvettem a textil pelusokat is, van nálunk pelus diszkont, amit Anikó mondott 180 darabja és jó minőségű. Azt mondta a hölgy, hogy ez még sűrűbb lesz ahogy mosom. Tényleg úgy is tűnik, ma kimostam.
Meg azt mondta, hogy van ilyen anyagból kifogó, mi olyan frottírt vettünk, azt mondta az kevésbé issza a vizet és a kicsi hajlatokhoz nem lehet vele odaférni. Először tegyünk bele ilyen smí pelust, ha nő akkor majd veszünk olyan nagyot.
Ma a férjem azon poénkodott, hogy neki nagykoráig olyan törölközője volt.:)))
Én is örülök, hogy nincs semmi gond, a méhlepény érettségről sem mondtak semmit? Bár nállad ez biztos nem lehet rossz, hisz 3 héttel előrébb haladsz.
Most már annyi mindent olvastam róla, hogy nem is nézem tovább, hallagtok a dokimra, ha nem kell idegeskedni akkor nem is fogok! De tényleg, már így is többet ártottam ezzel, mindkettőnknek, mint kellene.
Mirka reméljük még el tudja látni a funkciókat a méhlepény egy 1,5 hónapig, onnantól már akár jöhet is.:)
Rita ezek jó hírek. Nem is gondoltam volna mielőtt nem voltam még terhes, hogy ennyire fájhat az mikor nő a has, nekem is volt szilveszter környékén, hogy fájdalmas volt a pocak növekedés. Pihenjél sokat.
Remélem nem lesz koraszülés. Most hívtam a dokimat, hogy mit tegyek, hogy lehet késleltetni, azt mondta, hogy ez nem vészes, semmit ne csináljak, ez előfordul.
Hát azért annyira nem nyugatott meg, mert akkor miért kérdezte meg az ultarhangos, hogy dohányzom-e. Valami oka csak van? Ma szabin vagyok, pihizek aztán majd 2 hét múlva ugyis megyek megint dokihoz és addig kész lesz a vérvizsgálatom is amit tegnap vettek le. Azért még 2 hónapig bent maradhatna.
Olvasom, sajnos másnál sem felhőtlen a babavárás.
Én már alig várom, hogy április legyen, csak hogy tudjam minden rendben van.
Maffia!
Na hát végképp, miről beszélsz, oylan csini vagy.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!