2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Hát te nagyon ügyes vagy! Gratulálok!
Minden elismerésem a tiéd!
(Én járok angolra de alig bírok tanulni. Se kedven se energiám hozzá. Bár lehet azért is, mert munka után már nincs erőm)
nagyon köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám, meg a sok bíztatást is, mindenkitől, nagyon aranyosak vagytok mindnyájan.és használt is:) 5-t kaptam mindenre, elsőként kezdtem, mert a csoptársaim előre engedtek, nehogy rámjöjjön ott a szülés...:):):):):):):):):))::
örülök, hogy túlvagyok rajta. még most értünk haza, mert a végén volt az eredményhirdetés, egy hét múlva, pont valentin napon szombaton lesz majd a diplomaosztó ünnepség, majd még oda megyek, és másnap lesz az össznépi babaszobacsinálás nálunk, most már csak arra koncentrálok, alig várom már:):):
visszaolvasok gyorsan:)
még egyszer köszönöm mindenkinek a szorítást:)
szia
Reggel elevit délbe vas délután magnézium este vas majd a vas után 4 órával újra magnézium és kb 3 naponta calcium
Nekem a magnézium és a vas nagyon fontos azt nem hagyhatom ki egyébként 3-4 óra után beveheted a következőt és úgy minden bele fér
Lányok én reggel vasat, délben elevitet, du. megint vasat, este calciumot szedek. Azért kell ilyen időközönként, mert együtt gátolják a felszívódást. Most olvastam, hogy a magnézium jó lenne a lepénynek, de azt már mikor vegyem be?
Ti hogy osztjátok be, már aki ennyi mindent szed?
Nálunk nem kell érvényesíttetni a házasságit.Szerintem mindenki kérdezze meg előbb az adott kórházat,ahol szül.
Engem konkrétan hülyének néztek,hogy miket találgatok itt!!!!
Rita,örülök,hogy nincs semmi baj!
Reméljük nem kell kórházba mennetek!
A magnerot nagyon jó,szerintem attól el fog múlni,én már régóta azt szedek!
Még megvárom a 30 hetet és utánna én is elkezdek vásárolgatni. Már egy csomó mindent kinéztem a neten és beraktam a kedvencek közé, csak 1 napot kell rászánnom és majdnem minden meg lesz.
Most nálunk is kupi van, mivel felújítjuk a fürdőszobát, a lányom szobája már kész utánna jön a Manó szobája. Már alig várom, mire kész lesz már nem dolgozom és lesz egy csomó időm szépíteni, legalábbis remélem.
Akkor van nagy esély, ha 100% pamut! :)))
Azt néztem a plüss rugik nagy része csak 80% pamut.:(
Mosógépbe én a coopnak a fehérítőjét teszem, de ha folt van akkor előtte vanish, vagy ariel folttisztító, eddig bejött.
Nekem fehér blúzban kellett dolgoznom úgyhogy nagyon figyelnem kellett erre.
Meg a mosószertől is függ, ariel vagy persil ezek a legjobbak, folyékony az tuti feloldódik.:)
Sok sikert!:) (lehet 2.-járs símán ki is jön)
Még egy kérés:
Rendeltem mult 7en pihenőszéket, de az a szin nincs készleten, amit rendeltem.
Nézzétek már meg, hogy nektek melyik szin tetszik?
Lánynak kellene.
Cim: www.balambér.hu/siesta.html.
Köszi, kiprobálom legközelebb a Vanisht.
Addig is ezek a ruhák csak itthon használatosak lesznek.
Nagyon sajnálom, pedig tényleg akkor drágán vettem. Csakhogy nem használtam az "idő" megette.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!