2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Nagyon szép Nanu-szoba!!:))
És már most van nektek járókátok!!! Ez egy fullos szoba, nem mondom!:)))))))))))))
Kocska vigyázz az árammal, Te csajszi ne csapasd már agyon magatok!
Stella elég rémesen hangzik ez a gátmasszázs. Van értelme kínozni magad?
Nyákdugó: nem tudom miért mondta Stella neked ezt a védőnő, ez csak egy előjel, ez még nem jelenti azt hogy indulni kellene.
Szem akkor kell, ha rendszeres fájások vannak, hogy hány percesnél, erről megoszlanak a vélemények, függ a szülések számától, milyen messze van a kórház, vagy ha a magzatvíz elfolyt, akkor már nagyon nem kell feszelegni a köldökzsínór előreesés veszélye miatt, vagy vérzéskor, vagy ha a baba fél napja nem mozog.
Hátrahajló méhszáj vki írta. Ez miért gond a szülésnél, úgyis kinyílik nem? Nekem is az van, na meg is szenvedtem az inszemekkor, és lombiknál mikor dugdossák föl a csöveket és ki kellett fogni fogóval a méhszájat.
Rólam: tegnap Papi megmosta az ablakot a hálónkban, ahova majd Gréti is kerül, én megvarrtam az új függönyt, de inkább hagyjuk, nem idegesítem föl magam, majd ha restauráltam, akkor lesz kép.
Ma itt voltak anyuék és elveteményeztek a zöldséges kertembe, Papival 3-an szorgoskotak és meg csak lestem őket, mert se lehajloni nem nagyon tudok, se leguggolni a rengeteg víztől...
nagyon minike, de a lényeg, hogy jól van.
a mieink már tuti nem jönnek 7 hónapra, jó, hogy ettől már nem kell tartanunk...no de nem parázom, a mai adagomat elhasználtam:-)
én is megkönnyeztem, egy falat ez a baba...
nem akarok előbb szülni, befejezem ezt a hülyeséget, jajj....:((((((((
Szilvi!
Pont ez az. Szóval meg van, amit néhány hónapja számoltam, csak újból meg akartam nézni. Sajnos nem sikerül. Neked is írt 3 nál nagyobb rizikófaktort?
Van még egy ötletem!
Van itt olyan fórum a hoxán, hogy
Holdnaptár- Jónás módszer
Olvass bele a fórumba, hátha ott okosabbak a lányok!
Menyó, nagyon naaagy a pocakod!:))))
É a méretek is tök jók, erős csöppséged lesz!:)))
Csajok ti tudtátok,hogy a májusi babák között 7 hónapra született egy picike?Február 25-én.
Ildyko10 kislánya.
Olyan törékeny,olyan pici,elkapott a sírás....
Szia!
A tavalyi évben én is megcsináltam itt:
Lehet, hogy megváltozott az oldal, mert most én is megcsináltam és a rizikó faktort nem mutatja.
Sajnálom, más ötletem nincs.
Rita, örülök hogy jól vagy:))
Bagira, papámnak tavaly volt epeműtéte, szegényem nagyon gyenge volt utána... Vigyázz anyudra, eltart egy darabig amíg felépül!
Amúgy sziasztok lányok!
Na, jól lecseszve éreztem magam ááám, mert én voltam aki előbb akart szülni, mint amire ki vagyok írva. Csak az a baj, hogy nagyon hisztis terhes vagyok és nehezen bírom...De nem akarom feleslegesen sürgetni a dolgokat, Panna úgyis akkor jön, amikor akar:))))
Nyújtózkodni azért nem szabad, mert a köldökzsinór a baba nyakára tekeredhet, úgyhogy Culkó, Drága fejezd be a takarítást és PIHENJ MÁÁÁÁR!
Én ma állok neki a gátmasszázsnak, remélem még elérem:))))))
KOcska, még jó hogy nem b.szott meg az áram!!! Miket csinálsz, te csaj!!!
Szia!
Szerintem hagyd a tudományos teherbe esést!! Ez sosem jó, mert túl aggódod majd az egészet!
Lehet természetes úton babátok a pároddal? Ha igen, akkor tröcsizzetek egy jót és kész, szép és egészséges babátok lesz és ne gondolj másra! Hagyd a természetre a dolgokat!
Na nem fogom megsajnálni drága urad!CSak legyen büszke,hogy két csaja is lesz!
De legalább megmozdult!Mindig mondják,hogy van aktívabb,meg passzívabb napjuk is a babáknak.És ha nem indul meg semmitől,akkor lekell feküdni és 1órán át figyelni és csak rá koncentrálni.Na meg persze,ha beáll a szülőcsatornába...
Sziasztok!
néhány hónappal ezelőtt kiszámoltam a Jónás módszert. Akkor mellé írta a rizikófaktort is. Most már lassan aktuális lenne, de azóta sem tudom azon az oldalon kiszámolni. A baba nem az ugyan úgy kijön, de a rizikófaktorokat sehol sem mutatja. Van valami ötletetek, hogy hol tudnám kiszámolni úgy, hogy mutassa rizikófaktort is.
Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!