2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Na ez a hihetetlen!!!!
Nem elég,hogy egynap születtünk.
De Oli is ma 1.15-től 6ig aludt, én is azon gondolkodtam már 17.15kor is pont mint te,hogy csak fel kéne ébreszteni, de nem tettem.
Nemsokára 1hónaposak leszünk!!!!Pár óra!
Ne félj a 2.gyereknél ezt már nem fogjuk tudni meg tenni!Minden alvási lehetőséget addig kell kihasználni míg van.Utána már sírhatunk...
A munka meg meg vár, nem csinálja meg senki, amit meg igen,akkor plááááne!
Akkor jó!
Én már kezdtem szégyellni, hogy bizony délelőtt 9 - 10-ig visszaalszok a kiscsajjal...
Nekem is nagyon tetszett Nadin név.
pláne.hogy a Németh-ez akartam N-betüset,mert fiúba akkor még Norbert volt a terv.
CSak párom rokonságában pont van egy Nadin.
Stella mikor hidrogéneztétek ki a gyerek haját?????????
:-DDD
Szia Pocok!
Hát mi megvártuk a 6 hetet, de csak azért, mert én végigvéreztem a gyerekágyas időszakot...
Megkérdeztem a dokit én is, hogy normális -e, hogy ott semmit sem érzek a vágás körül a hasam alján... Megkért, hogy gondoljak bele, hány ideget vágtak nekem ott keresztül... Belegondoltam, és tényleg! Azt mondta, kb 3 - 5 év alatt a test ezen része is regenerálódik, azt mondta... Tehát van remény, nem marad mindig így... A baj(???)csak az, hogy mi 3 év múlva újra babát akarunk, úgyhogy felépülés kb 8 évre elnapolva...
Én BEBA HA Start Aktívot adok neki. Van ennél olcsóbb is, de nekünk úgyis patika kártyáról megy... Különben nagy gáz lenne... Lassan már raklapnyit fogunk ugyanis elhordani a patikából (5-ösével írja fel a doki, akkor nem kell olyan sűrűen rohangálni!) :)))
ez nem semmi!Mi marhára elvagyunk maradva!De hát kire ütött ez a gyerek.lusta mint az anyja:))
Mi 2hét alatt híztunk 280at ...
3230al jöttünk haza és hajnalban leszünk 1hónaposak és csak 3680 volt tegnap.De nem mondták,h.gond lenne.
Na ez tök jó hír!
A mienk is hasonlóan kezdte,Segített főzéssel, meg takarítással de ez a sértődősdi....
Na ma a párom hívta az anyjáékat,ha megjönnek a temető rendberakásból,jöjjenek be.Párom ment éjszakára és lefeküdt,de mondta,ha jönnek anyjáék keltsem fel.Mert csak úgy aludni nappal nem lehet.
Jaaaaaaaa,de NEm értek ide.
Hát aki nem akar jönni,nem lehet kötelezni.
pedig após is azt mondta, jön majd 2naponta,vagy heti2szer...na szóval eddig össz.2szer volt.
Pedig biztos kapja a fejihez a faluban, kocsmákban,hogy már mindenki látta, meg dajkálta csak ő nem.
Akinek kevés a teje,tuti kéne próbálkozni a több folyadékkal.
Nálunk most megint az a gond,hogy kellene legalább háromnegyedóra.hogy jóllakjon, mert fél óra alatt eszik meg 70et,aztán 3/4 óra alatt meg van a 100.Ha 20perc után levenném,tán 50nél tartana, meg az üvöltésnél,pedig nyomkodom közben neki.Na de ma du.Aludt 1-6ig,éjszaka meg csak 4órákat,hát nálunk sose lesz rendszer...
5-6-7órákat alszunk mi is.
De ÉN 10-11ig alszok vele ám!!!
Én sem adok sokat de minden nap kell pótolni.Mi Mildibé pre-t eszünk.Nem tapasztaltam semmit eddig.
Bár már lassan váltunk majd.
Akkor lehet én is kaja végén adom. Lehet túl mohó sokat is evett és ez is baj lehetett.
Ja és jobb a helyzet a víztől ?
Én nem kenem semmivel de nekem nagyon szép.
Akkor nem csak én bújnék már:))
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!