2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Akkor Ti is kértétek a fakultatívot? Mi is. Sajnáltam én is Lucát akkor, mert 2 lába van ugye és mindkettőbe kapott szegény... De nem lázasodott be tőle. Viszont azt hallom, hogy a 3 hónapos oltástól már néhány baba be szokott... Mi 3-dikán megyünk majd. Egyenlőre úgy van, hogy a 2x18.000-eset nem kérjük... De még van másfél hetem meggondolni.
Hát, Lányok, rossz az előérzetem! Luca ma egész délután aludt. Kajálásokkor ugy kellett szolidan felébreszteni. Mert magától aludt volna fél 3-tól 9-ig... Úgy érzem, ezt kegyetlenül meg fogjuk szívni éjszaka... Hát, nem gondoltam volna, hogy egyszer majd annak örülök, hogy hál'isten megint ordít... Azóta beküldött egyszer 70 utána a fürdést követően 100 ml-t és most ordít.. :))) Ha így folytatja még másfél óráig, akkor csak kifárad és alszik! Még reménykedem!
Nálunk is ma állandóa etetés volt. Nem tudom, mi ez a nagy étvágy, remélem éjjel alszik azért.
Meg egyébként a múlt héten itt is volt a nagy para, hogy elapad a tejem, aztán szerencsére visszajött. De ehhez az kellett, hogy éjjel-nappal, minden etetés után fejtem még legalább 10 percig. Volt hogy csak pár milli jött, volt hogy 20-30, de csináltam, aztán most meg újra elég a tej. Tudom, hogy van más is (Culko, Maffia, Szilvi) akiknél van egy kis hiány, meg nem olyan nagy élmény éjjel is ülni még szoptatás után, aztán fejni, de nálam bevált.
apuéknál kéxültek a képek és csak igy tudtam hazahozni őket, hogy ott bementettem gyorsan. de most pótoltam
na üvölt...
Stella! Ha a cég csinálja meg az adóbevallásodat, akkor május 31 a határidő!!!
Csak annak május 20 aki Önadózó!!
hát, remélem használni fog.
ma du. léna is nemtom mibaja, de evett fél3kor, fél4kor, fél5kor, fél6kor.....mindig egy kicsit, majd egy kis tápit is, mert ordított, nemtom, lehet a meleg? és nem kell neki annyi egyszerre, vagy csak még mindig az étvágy-növekedése? passz. mind1, hagy egyen, hagy nőjjön!:)
nekem erre a kérdésre azt mondta a szakember, hogy : "etesse anyuka"
...hát etetem...
puszi
köszi!!! lénának olyan cuki a haja már írni akartam, de nem hiszitek el még mindig vissza-vissza olvasgatok, azt a bő két hetet sose hozom be :-)
...és ne aggódj, hogy nem őrült tempóban nő léna, én meg azon parázok, hogy nagyon sokat eszik nóri....erre mondta az uram, hogy nekem nem jó semmi... a cumi pedig nobel díjas találmány, bizonytalan voltam, hogy kapjon-e cumit aztán az egyik átbulizott éjszaka gyors döntés született
:-)
tegnap mi semmit nem aludtunk szinte csak a kezemben és éneklem neki a micimackót (éjszaka 38szor sikerült utána kinyúltam...)azt bírja, de egyébként icereg ficereg...a dokit is megjártuk az a gond, hogy sokat eszik és nem emészt kellő gyorsasággal a kis éhenkórász és a cukor erjed a pocakjában...kaptunk rágótabit és meglátjuk, de nagyon sajnáltam szegénykémet.
Sziasztok..dobtam fel pár képet:))
Tiszta kiütésesek lettünk az új tápszertől..igy kaptunk újat hipoallergént..remélem jó lesz mert olyan csúnya volt a pofink:(((
Képzeljétek ma úgy teleraktuk a pelust h menni kellett fürdeni u.is vastagon állt a sz.r a gyereken...csak röhögtünk apával:))
Ma vettünk mi GW-t..remélem jó lesz:))
Ma meg tegnap csak pénzt kaptunk:anyasági+családi+maradék táppénz+gyás
De jó lenne ha minden nap ilyen lenne.
Moncsika!Mi is elég sokat bukunk és sajnos nehezen is büfizünk:((Pedig többször büfiztetet kaja közben de mégis.
Sokszor a következő kaja előtt is jön még vissza valami.
Néha nagyon megijedek de a doki és vnő szerint is ennyi normális....de annyi pelus ráment már nekünk is....mostanában szakálkával próbálkozunk.Az ágyat is megemeltük de nem segitett.Én már csak az időben bizom...
sztem igen, de eddig én sem kentem....:S
de most már fogom, mert magas az uvb uva mindig mondja a tv. inkább kenjük! és én azért nem kentem eddig mert mindig le volt takarva pelussal léna a babkocsiban, hogy ne süsse a nap, de ma pl. már nem takartam le, és így bekentem a kis kezét mega lábszárt és arcocskát is! mert ma először napozóban mentünk a méreckőzésre!:)
szóval a káros hatások szórt fényben is érik, nem kell közvetlen napsugárzás ahhoz, sztem, ha most már kiviszed kend be inkább, biztos ami biztos, dög melegek vannak amúgy is mostanában.....:)
én nem bánom ezt!:)
:)
na ma voltunk méreckőzni: 27 deka gyarapodás egy hét alatt, amivel most már elégedettek voltak a dokinéniék, így legközelebb már csak 2 hét múlva kell vinni oltatni....
Ez ismerős :)
van olyan 62-es ami kicsi és olyan 56-os ami nagy :)
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!